Een tijd om te oogsten

Prijs € 19,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hillary Jordan

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mississippidelta, 1946. Laura McAllan woont met haar gezin op een grote cotton farm. Het lot van de arme zwarte pachters, die ook op het landgoed wonen, drukt op haar - maar veel zwaarder nog weegt de voortdurende kritiek van haar schoonvader die bij hen in woont. Laura worstelt om voor zichzelf en haar kinderen een plek van veiligheid en rust te creëren.Dan keert haar zwager Jamie terug uit de oorlog, en begint de controle haar langzamerhand te ontglippen. Jamie sluit vriendschap met Ronsel, de oudste zoon van de zwarte pachters - een doodzonde in het nog altijd gesegregeerde zuiden van de VS. De onwaarschijnlijke verbintenis tussen deze strijdmakkers drijft deze krachtige roman uiteindelijk naar zijn onverbiddelijke einde.In 'Een tijd om te oogsten' vertellen Laura en haar man, Jamie, en Ronsels moeder elk hun eigen versie van de gebeurtenissen, die uitmonden in een tragedie van ongekende proporties.Hillary Jordan groeide op in Texas en Oklahoma. Haar debuut 'Een tijd om te oogsten' werd bekroond met de Bellwether Prize; momenteel werkt ze aan een vervolg.Zie www.hillaryjordan.com.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hillary Jordan
Uitgever
Mozaiek
ISBN
9789023994954
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
310

Beschrijving

Mississippidelta, 1946. Laura McAllan woont met haar gezin op een grote cotton farm. Het lot van de arme zwarte pachters, die ook op het landgoed wonen, drukt op haar - maar veel zwaarder nog weegt de voortdurende kritiek van haar schoonvader die bij hen in woont. Laura worstelt om voor zichzelf en haar kinderen een plek van veiligheid en rust te creëren.
Dan keert haar zwager Jamie terug uit de oorlog, en begint de controle haar langzamerhand te ontglippen. Jamie sluit vriendschap met Ronsel, de oudste zoon van de zwarte pachters - een doodzonde in het nog altijd gesegregeerde zuiden van de VS. De onwaarschijnlijke verbintenis tussen deze strijdmakkers drijft deze krachtige roman uiteindelijk naar zijn onverbiddelijke einde.

In 'Een tijd om te oogsten' vertellen Laura en haar man, Jamie, en Ronsels moeder elk hun eigen versie van de gebeurtenissen, die uitmonden in een tragedie van ongekende proporties.

Hillary Jordan groeide op in Texas en Oklahoma. Haar debuut 'Een tijd om te oogsten' werd bekroond met de Bellwether Prize; momenteel werkt ze aan een vervolg.
Zie www.hillaryjordan.com.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hillary Jordan
Uitgever
Mozaiek
ISBN
9789023994954
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
310

Pak mee!