Een wijze neus

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Garth Stein

Paperback | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Enzo weet alles over Denny. Hoe goed hij voor zijn zieke vrouw zorgt. Hoe graag hij het wil maken als autocoureur. Hoe hij zijn dochtertje Zoë altijd beschermt. Enzo weet sowieso veel van mensen. Dat plannen soms van de baan geveegd worden. Dat het lastig is op de goede weg te blijven. Wat dat betreft is het leven net een autorace. Eigenlijk zit Enzo maar één ding in de weg: hij is de beste vriend en de beschermer van het gezin, maar hij is geen mens. Waarom zit hij toch in een hondenlichaam? Waarom kan hij niet praten, niet autoracen en waarom heeft hij niet van die handige duimen?Gelukkig heeft hij wel zijn wijze neus, waardoor hij zijn familie beter doorgrondt dan zij zelf kunnen. Daarom doet hij er alles aan om Denny, Eve en Zoë bij elkaar te houden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Garth Stein
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402700251
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Enzo weet alles over Denny. Hoe goed hij voor zijn zieke vrouw zorgt. Hoe graag hij het wil maken als autocoureur. Hoe hij zijn dochtertje Zoë altijd beschermt. Enzo weet sowieso veel van mensen. Dat plannen soms van de baan geveegd worden. Dat het lastig is op de goede weg te blijven. Wat dat betreft is het leven net een autorace. Eigenlijk zit Enzo maar één ding in de weg: hij is de beste vriend en de beschermer van het gezin, maar hij is geen mens. Waarom zit hij toch in een hondenlichaam? Waarom kan hij niet praten, niet autoracen en waarom heeft hij niet van die handige duimen?
Gelukkig heeft hij wel zijn wijze neus, waardoor hij zijn familie beter doorgrondt dan zij zelf kunnen. Daarom doet hij er alles aan om Denny, Eve en Zoë bij elkaar te houden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Garth Stein
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402700251
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Pak mee!