Een zaterdag in september (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Maeve Binchy

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een zaterdag in september Elk weekend rijdt Tom Fitzgerald met zijn paarse busje van Dublin naar Rathdoon, een klein plaatsje op het Ierse platteland. En elk weekend stappen dezelfde passagiers in. Ook op deze zaterdag in september zijn ze er allemaal weer. Nancy Morris, die maar niet begrijpt waarom iedereen zo afstandelijk tegen haar doet. De vrolijke Dee Burke, die zelfs in Rathdoon niet de rust vindt die ze zoekt. Ken Kenney, die zich steeds vreemder lijkt te gaan gedragen. En Celia Ryan, die achter de bar staat in de pub van haar moeder en moed probeert te verzamelen voor een lastige confrontatie. Maeve Binchy (1940-2012) is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en overtuigende personages. Van haar hartverwarmende boeken zijn wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maeve Binchy
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000336340
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
603855 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147

Beschrijving

Een zaterdag in september

Elk weekend rijdt Tom Fitzgerald met zijn paarse busje van Dublin naar Rathdoon, een klein plaatsje op het Ierse platteland. En elk weekend stappen dezelfde passagiers in. Ook op deze zaterdag in september zijn ze er allemaal weer.

Nancy Morris, die maar niet begrijpt waarom iedereen zo afstandelijk tegen haar doet. De vrolijke Dee Burke, die zelfs in Rathdoon niet de rust vindt die ze zoekt. Ken Kenney, die zich steeds vreemder lijkt te gaan gedragen. En Celia Ryan, die achter de bar staat in de pub van haar moeder en moed probeert te verzamelen voor een lastige confrontatie.

Maeve Binchy (1940-2012) is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en overtuigende personages. Van haar hartverwarmende boeken zijn wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maeve Binchy
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000336340
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
603855 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147