Eiland in de wolken (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Tamara McKinley

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het eiland in de wolken’ (‘Spindrift’) van Tamara McKinley neemt de lezer mee van Australië naar het Schotse eiland Skye. Australië, 1905. Christy is 65 en besluit dat het tijd is om af te rekenen met spoken uit haar verleden. Daarom reist ze, samen met haar dochter Anne en kleindochter Kathryn, terug naar het Schotse eiland Skye, waar ze is opgegroeid. De gebeurtenissen van die tijd echoën nog altijd na in haar leven en in dat van haar familie. Christy hoopt met deze reis een pijnlijk hoofdstuk af te kunnen sluiten. Maar is het verleden ooit echt voorbij? Tamara McKinley groeide op in Australië maar woont al lange tijd in Engeland. Ze heeft inmiddels dertien romans op haar naam staan, die wereldwijd zijn uitgegeven.Sinds haar debuut ‘Matilda’s laatste dans’ staat Tamara McKinley bekend om haar meeslepende Australische romans.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tamara McKinley
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026143779
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2018
Bestandsgrootte
1311789 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
306

Beschrijving

Het eiland in de wolken’ (‘Spindrift’) van Tamara McKinley neemt de lezer mee van Australië naar het Schotse eiland Skye.

Australië, 1905. Christy is 65 en besluit dat het tijd is om af te rekenen met spoken uit haar verleden. Daarom reist ze, samen met haar dochter Anne en kleindochter Kathryn, terug naar het Schotse eiland Skye, waar ze is opgegroeid. De gebeurtenissen van die tijd echoën nog altijd na in haar leven en in dat van haar familie. Christy hoopt met deze reis een pijnlijk hoofdstuk af te kunnen sluiten. Maar is het verleden ooit echt voorbij?

Tamara McKinley groeide op in Australië maar woont al lange tijd in Engeland. Ze heeft inmiddels dertien romans op haar naam staan, die wereldwijd zijn uitgegeven.

Sinds haar debuut ‘Matilda’s laatste dans’ staat Tamara McKinley bekend om haar meeslepende Australische romans.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tamara McKinley
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026143779
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2018
Bestandsgrootte
1311789 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
306