Einde (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Fernanda Torres

EPUB met digitaal watermerk | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vijf vrienden uit Rio de Janeiro zien het einde van hun leven naderen en vertellen over de hoogte- en dieptepunten. Álvaro bezoekt dokter na dokter en kan zijn ex-vrouw niet uitstaan. Sílvio is verslaafd aan seks en drugs, zelfs op zeer hoge leeftijd. Ribeiro flaneert nog altijd op het strand. Neto is als enige van de groep zijn hele leven keurig getrouwd geweest, terwijl Ciro wordt benijd door de anderen, maar als eerste zal komen te overlijden.   Einde is een prachtig en aanstekelijk portret van de Braziliaanse man, ten tijde van de hedonistische jaren zestig en zeventig tot in de veranderende en verwarrende wereld van nu.   ‘De titel is Einde, maar in feite gaat het boek over het leven – vol, warm, krachtig en immoreel.’ – Rascunho   ‘Onweerstaanbaar.’ – O Ambrosia

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fernanda Torres
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023490043
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
784700 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Beschrijving

Vijf vrienden uit Rio de Janeiro zien het einde van hun leven naderen en vertellen over de hoogte- en dieptepunten. Álvaro bezoekt dokter na dokter en kan zijn ex-vrouw niet uitstaan. Sílvio is verslaafd aan seks en drugs, zelfs op zeer hoge leeftijd. Ribeiro flaneert nog altijd op het strand. Neto is als enige van de groep zijn hele leven keurig getrouwd geweest, terwijl Ciro wordt benijd door de anderen, maar als eerste zal komen te overlijden.
  Einde is een prachtig en aanstekelijk portret van de Braziliaanse man, ten tijde van de hedonistische jaren zestig en zeventig tot in de veranderende en verwarrende wereld van nu.  

‘De titel is Einde, maar in feite gaat het boek over het leven – vol, warm, krachtig en immoreel.’ – Rascunho  

‘Onweerstaanbaar.’ – O Ambrosia

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fernanda Torres
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023490043
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
784700 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181