Elizabeth is zoek (e-Book)

Hoe los je een misdaad op als je de feiten vergeet?

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Emma Healey

EPUB met digitaal watermerk | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maud is vergeetachtig. Ze maakt een kop thee en vergeet te drinken. Ze gaat naar winkels en vergeet waarom. Soms is haar huis onherkenbaar – of lijkt haar dochter Helen een totale vreemde. Maar Maud weet één ding zeker: haar vriendin Elizabeth is zoek. Het staat op het briefje in haar zak. En wie haar ook zegt erover op te houden, het erbij te laten, Maud zal niet rusten tot ze heeft uitgezocht hoe het zit. Want Maud heeft eerder te maken gehad met een verdwijning. En ergens in haar beschadigde geest ligt het antwoord op een onopgelost zeventig jaar oud mysterie. Een mysterie dat iedereen vergeten is.   Iedereen, behalve Maud...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emma Healey
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308877
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1943696 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Maud is vergeetachtig. Ze maakt een kop thee en vergeet te drinken. Ze gaat naar winkels en vergeet waarom. Soms is haar huis onherkenbaar – of lijkt haar dochter Helen een totale vreemde.

Maar Maud weet één ding zeker: haar vriendin Elizabeth is zoek. Het staat op het briefje in haar zak. En wie haar ook zegt erover op te houden, het erbij te laten, Maud zal niet rusten tot ze heeft uitgezocht hoe het zit.

Want Maud heeft eerder te maken gehad met een verdwijning. En ergens in haar beschadigde geest ligt het antwoord op een onopgelost zeventig jaar oud mysterie. Een mysterie dat iedereen vergeten is.

 

Iedereen, behalve Maud...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emma Healey
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308877
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1943696 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig