Elke dag (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

David Levithan

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedere dag wordt de zestienjarige A wakker in een ander lichaam en leeft hij een ander leven. Hij kan zich nooit hechten, mag niet opvallen en zich nergens mee bemoeien. Tot hij ontwaakt in het lichaam van Justin en diens vriendin Rhiannon ontmoet. Vanaf dat moment wil hij nog maar één ding: elke dag, elk moment bij haar zijn. Heel voorzichtig probeert hij met behulp van e-mails contact te maken, maar wanneer hij vergeet om zijn e-mailsporen te wissen, wordt zijn aanwezigheid opgemerkt door een jongen in wiens lichaam hij een dag doorbracht. En die is vastbesloten om A te ontmaskeren... Elke Dag van David Levithan is nu ook verfilmd als Every Day. `Aanstekelijk optimisme over de kans op geluk en ware liefde.' The New York Times Book Review David Levithan is een veelvuldig bekroond schrijver en New York Times Bestseller-auteur. Hij werkt als redacteur van kinder- en jeugdboeken in New York. Van hem verschenen onder andere Liefdeswoordenboek en Will Grayson, Will Grayson (met John Green).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Levithan
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021807188
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2013
Bestandsgrootte
621881 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Beschrijving

Iedere dag wordt de zestienjarige A wakker in een ander lichaam en leeft hij een ander leven. Hij kan zich nooit hechten, mag niet opvallen en zich nergens mee bemoeien.
Tot hij ontwaakt in het lichaam van Justin en diens vriendin Rhiannon ontmoet. Vanaf dat moment wil hij nog maar één ding: elke dag, elk moment bij haar zijn.
Heel voorzichtig probeert hij met behulp van e-mails contact te maken, maar wanneer hij vergeet om zijn e-mailsporen te wissen, wordt zijn aanwezigheid opgemerkt door een jongen in wiens lichaam hij een dag doorbracht. En die is vastbesloten om A te ontmaskeren... Elke Dag van David Levithan is nu ook verfilmd als Every Day.
`Aanstekelijk optimisme over de kans op geluk en ware liefde.' The New York Times Book Review
David Levithan is een veelvuldig bekroond schrijver en New York Times Bestseller-auteur. Hij werkt als redacteur van kinder- en jeugdboeken in New York. Van hem verschenen onder andere Liefdeswoordenboek en Will Grayson, Will Grayson (met John Green).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Levithan
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021807188
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2013
Bestandsgrootte
621881 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230