Elsevier Speciale editie Toprecepten Mediterrane keuken

zomers en vers

Prijs € 8,95

Uitverkocht

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De mediterrane keuken heeft in vele gedaanten zijn weg naar Nederland gevonden. Met uiteraard de klassiekers uit de landen ten noorden van de Middellandse zee, zoals pasta uit Italië,ratatouille uit Frankrijk en salade met feta uit Griekenland. Meer recent zijn daar de culinaire invloeden uit de landen ten zuiden van de Middellandse zee bijgekomen, denk aan geurige tajines uit Marokko, baklava uit Turkije en tabouleh uit Libanon.Een enorme verscheidenheid aan ingrediënten, smaken en bereidingswijzen, maar allemaal gerechten die doen denken aan lange zomeravonden en vakantie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Reed business
ISBN
9789068828115
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111

Beschrijving

De mediterrane keuken heeft in vele gedaanten zijn weg naar Nederland gevonden. Met uiteraard de klassiekers uit de landen ten noorden van de Middellandse
zee, zoals pasta uit Italië,ratatouille uit Frankrijk en salade met feta uit Griekenland. Meer recent zijn daar de culinaire invloeden uit de landen ten
zuiden van de Middellandse zee bijgekomen, denk aan geurige tajines uit Marokko, baklava uit Turkije en tabouleh uit Libanon.
Een enorme verscheidenheid aan ingrediënten, smaken en bereidingswijzen, maar allemaal gerechten die doen denken aan lange zomeravonden en vakantie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Reed business
ISBN
9789068828115
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111

Pak mee!