En vergeet niet te leven

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Maeve Binchy

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

En vergeet niet te leven is het verhaal van twintig turbulente jaren uit het leven van twee vrouwen, Je Engelse Elizaheth en Je Ierse Aisling. Ze leren elkaar in Je oorlog kennen als Je tienjarige ElizaLeth uit het door Duitse bommen bedreigde Londen naar Ierland wordt geëvacueerd. Elizaheth wordt opgenomen in het grote, katholieke en luidruchtige gezin O'Connors. Ze wordt Je hartsvriendin van Aisling en die vriendschap zal een leven van vreugde en verdriet, van huwelijken en scheidingen overleven. In deze pakkende roman toont Maeve Binchy zich een van de meest begenadigde vertelsters van deze tijd. Haar beschrijving van de lotgevallen van de heide vrouwen kenmerkt zich door een ongeëvenaard inlevingsvermogen in het denken en voelen van de naoorlogse vrouw. leder, die in die jaren is opgegroeid zal zich herkennen in de onvergetelijke figuren die de schrijfster oproept.Maeve Binchy, geboren in Dublin, gaf les op verschillende meisjesscholen voordat zij in 1969 bij The Irish Times in dienst trad. Sinds tien jaar woont en werkt zij in Londen waar ze humoristische columns schrijft voor bladen over de hete wereld. Haar romans Echo's, Terug naar Mountfern en Vrienden voor het leven waren internationale bestsellers.'Luisteren naar Macre Binchy is als het lezen van haar boeken. Er zit vaart in, enthousiasme, humor en warmte.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maeve Binchy
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000336173
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

En vergeet niet te leven is het verhaal van twintig turbulente jaren uit het leven van twee vrouwen, Je Engelse Elizaheth en Je Ierse Aisling. Ze leren elkaar in Je oorlog kennen als Je tienjarige ElizaLeth uit het door Duitse bommen bedreigde Londen naar Ierland wordt geëvacueerd. Elizaheth wordt opgenomen in het grote, katholieke en luidruchtige gezin O'Connors. Ze wordt Je hartsvriendin van Aisling en die vriendschap zal een leven van vreugde en verdriet, van huwelijken en scheidingen overleven. In deze pakkende roman toont Maeve Binchy zich een van de meest begenadigde vertelsters van deze tijd. Haar beschrijving van de lotgevallen van de heide vrouwen kenmerkt zich door een ongeëvenaard inlevingsvermogen in het denken en voelen van de naoorlogse vrouw. leder, die in die jaren is opgegroeid zal zich herkennen in de onvergetelijke figuren die de schrijfster oproept.

Maeve Binchy, geboren in Dublin, gaf les op verschillende meisjesscholen voordat zij in 1969 bij The Irish Times in dienst trad. Sinds tien jaar woont en werkt zij in Londen waar ze humoristische columns schrijft voor bladen over de hete wereld. Haar romans Echo's, Terug naar Mountfern en Vrienden voor het leven waren internationale bestsellers.

'Luisteren naar Macre Binchy is als het lezen van haar boeken. Er zit vaart in, enthousiasme, humor en warmte.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maeve Binchy
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000336173
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!