En wie doet Tess?

snapshots van een depressie

Prijs € 10,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Carol Limonard

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Het begon met kokhalzen. In de gang op kantoor snakte ik naar adem. De vloer bewoog onder me. Mijn darmen raakten steeds meer in de knoop. Ik wist niet meer hoe ik achter mijn bureau moest zitten om geen pijn te voelen. Ik kon me niet meer concentreren. Daar bleef het niet bij..."Er is duidelijk iets mis met Carol Limonard. Hij voelt zich beroerd, is van slag maar heeft geen idee wat er aan de hand is. Dit is het begin van een moeizame zoektocht.Carol heeft de moed gevonden om een zeer persoonlijk verhaal vast te leggen. Hij heeft een duidelijke missie: voorkomen dat andere mensen verzanden in een depressie, zonder te weten wat hen mankeert. Zonder te weten waar al die vreemde kwalen en angsten vandaan komen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carol Limonard
Uitgever
Uitgeverij Tobi Vroegh
ISBN
9789078761259
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Het begon met kokhalzen. In de gang op kantoor snakte ik naar adem. De vloer bewoog onder me. Mijn darmen raakten steeds meer in de knoop. Ik wist niet meer hoe ik achter mijn bureau moest zitten om geen pijn te voelen. Ik kon me niet meer concentreren. Daar bleef het niet bij..."

Er is duidelijk iets mis met Carol Limonard. Hij voelt zich beroerd, is van slag maar heeft geen idee wat er aan de hand is. Dit is het begin van een moeizame zoektocht.

Carol heeft de moed gevonden om een zeer persoonlijk verhaal vast te leggen. Hij heeft een duidelijke missie: voorkomen dat andere mensen verzanden in een depressie, zonder te weten wat hen mankeert. Zonder te weten waar al die vreemde kwalen en angsten vandaan komen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carol Limonard
Uitgever
Uitgeverij Tobi Vroegh
ISBN
9789078761259
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig