Enige defecten (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Robert Loeshuis

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 1974 verscheen een merkwaardig boek: een roman bestaande uit zeven verhalen die zich afspelen in Rotterdam in het jaar 1968, waarin telkens een zekere Loesberg de hoofdpersoon is. De leeftijd van Loesberg verschilt per verhaal, maar zijn karakter is steeds gelijk: hij haat zijn soortgenoten, vooral de middelmatige en burgerlijke exemplaren, en maakt daarin geen uitzondering voor zijn ouders, echtgenote, vrienden en collega-bejaarden. Enige defecten is, bijna veertig jaar na verschijnen, nog altijd een verontrustend boek: Loesberg is een begenadigd stilist en een messcherpe observator. Zijn ongeëvenaarde misantropie en niets en niemand ontziende mensenhaat doen boeken als die van Houellebecq verbleken tot een tripje naar de Efteling.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Loeshuis
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048815821
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
1781820 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
231

Beschrijving

In 1974 verscheen een merkwaardig boek: een roman bestaande uit zeven verhalen die zich afspelen in Rotterdam in het jaar 1968, waarin telkens een zekere Loesberg de hoofdpersoon is. De leeftijd van Loesberg verschilt per verhaal, maar zijn karakter is steeds gelijk: hij haat zijn soortgenoten, vooral de middelmatige en burgerlijke exemplaren, en maakt daarin geen uitzondering voor zijn ouders, echtgenote, vrienden en collega-bejaarden.
Enige defecten is, bijna veertig jaar na verschijnen, nog altijd een verontrustend boek: Loesberg is een begenadigd stilist en een messcherpe observator. Zijn ongeëvenaarde misantropie en niets en niemand ontziende mensenhaat doen boeken als die van Houellebecq verbleken tot een tripje naar de Efteling.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Loeshuis
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048815821
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
1781820 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
231