Eten in Italie

Prijs € 29,95

Uitverkocht

A. Carluccio, P. Carluccio

Hardback | Januari 1997 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn! Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij. Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo'n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten. Het gaat om vis rechtstreeks uit het water, om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren, om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Carluccio, P. Carluccio
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789080379510
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!
Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij. Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo'n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen.
Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten. Het gaat om vis rechtstreeks uit het water, om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren, om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Carluccio, P. Carluccio
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789080379510
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Pak mee!