Europa 2050

viesies voor een betere toekomst

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Saïd El Khadraoui

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Europa verkeert in een diepe crisis. Anti-Europese sentimenten overspoelen de EU en de burgers morren, omdat Europa te ver weg is, hun problemen niet begrijpt en hen nauwelijks inspraak geeft. De vraag luidt dus: waarheen met de Europese Unie?Europees parlementslid Saïd El Khadraoui (sp.a) ging een jaar lang op zoek naar antwoorden en nieuwe visies op de toekomst van Europa, niet alleen over de Europese constructie zelf, maar ook over de uitdagingen die op Europa af komen, zoals de energieveiligheid en -voorziening, de klimaatproblematiek, de veroudering van de bevolking, de migratie, de crisis van de democratie en het democratisch deficit in de EU of het afbrokkelende sociale weefsel van de Unie.Saïd El Khadraoui vroeg politici, academici, opiniemakers, bedrijfsleiders, vertegenwoordigers van het middenveld en kunstenaars om hun visie over Europa in 2050.Europa 2050 bevat bijdragen van Francesca Vanthielen, Paul Magnette, Frank Vandenbroucke, Stijn Devillé, Rik Pinxten, Tinneke Beeckman, Martin Schulz, Jan de Zutter, Brigitte Herremans, Koenraad Debackere, Glen Rayp, Dorian Van der Brempt, Joke Quintens, Joost Vandecasteele, Gilbert Declerck, Jan Raes, Frans baron van Daele, Jos Delbeke, Neelie Kroes, Jozef De Witte en Saïd El Khadraoui.http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/europa-2050

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Saïd El Khadraoui
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089242556
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Europa verkeert in een diepe crisis. Anti-Europese sentimenten overspoelen de EU en de burgers morren, omdat Europa te ver weg is, hun problemen niet begrijpt en hen nauwelijks inspraak geeft. De vraag luidt dus: waarheen met de Europese Unie?

Europees parlementslid Saïd El Khadraoui (sp.a) ging een jaar lang op zoek naar antwoorden en nieuwe visies op de toekomst van Europa, niet alleen over de Europese constructie zelf, maar ook over de uitdagingen die op Europa af komen, zoals de energieveiligheid en -voorziening, de klimaatproblematiek, de veroudering van de bevolking, de migratie, de crisis van de democratie en het democratisch deficit in de EU of het afbrokkelende sociale weefsel van de Unie.

Saïd El Khadraoui vroeg politici, academici, opiniemakers, bedrijfsleiders, vertegenwoordigers van het middenveld en kunstenaars om hun visie over Europa in 2050.

Europa 2050 bevat bijdragen van Francesca Vanthielen, Paul Magnette, Frank Vandenbroucke, Stijn Devillé, Rik Pinxten, Tinneke Beeckman, Martin Schulz, Jan de Zutter, Brigitte Herremans, Koenraad Debackere, Glen Rayp, Dorian Van der Brempt, Joke Quintens, Joost Vandecasteele, Gilbert Declerck, Jan Raes, Frans baron van Daele, Jos Delbeke, Neelie Kroes, Jozef De Witte en Saïd El Khadraoui.
http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/europa-2050

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saïd El Khadraoui
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089242556
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!