Excel: Draaitabellen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Benno Mafficioli

Paperback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een van de krachtigste functies van Excel is de draaitabel. Veel gebruikers hebben echter moeite met de draaitabelfuncties in Excel en laten ze daarom linksliggen. Dat is jammer, want met name voor intensieve Excel-gebruikers kunnen draaitabellen erg nuttig zijn en informatie ontsluiten die anders in de wirwar van cijfers en gegevens verborgen blijft. Bij de introductie van Excel 2007 door Microsoft is de draaitabelfunctie ingrijpend gewijzigd en intuïtiever geworden, maar nog steeds is hulp bij het gebruik onmisbaar.In dit boek maakt u kennis met draaitabellen. U leest hoe een draaitabel werkt, waaraan de brongegevens moeten voldoen en leert hoe u zelf een draaitabel maakt.Vervolgens maakt u stap voor stap kennis met de meer complexe instellingen en mogelijkheden. Daarbij komt ook de Excel-plugin PowerPivot aan bod. Benno Mafficioli heeft als controller jarenlange ervaring met Excel en maakt voor zijn werk veelvuldig gebruik van draaitabellen.Geschikt voor Excel 2007 en 2010.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Benno Mafficioli
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043023726
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een van de krachtigste functies van Excel is de draaitabel. Veel gebruikers hebben echter moeite met de draaitabelfuncties in Excel en laten ze daarom links
liggen. Dat is jammer, want met name voor intensieve Excel-gebruikers kunnen draaitabellen erg nuttig zijn en informatie ontsluiten die anders in de wirwar van cijfers en gegevens verborgen blijft. Bij de introductie van Excel 2007 door Microsoft is de draaitabelfunctie ingrijpend gewijzigd en intuïtiever geworden, maar nog steeds is hulp bij het gebruik onmisbaar.

In dit boek maakt u kennis met draaitabellen. U leest hoe een draaitabel werkt, waaraan de brongegevens moeten voldoen en leert hoe u zelf een draaitabel maakt.
Vervolgens maakt u stap voor stap kennis met de meer complexe instellingen en mogelijkheden. Daarbij komt ook de Excel-plugin PowerPivot aan bod.

Benno Mafficioli heeft als controller jarenlange ervaring met Excel en maakt voor zijn werk veelvuldig gebruik van draaitabellen.

Geschikt voor Excel 2007 en 2010.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Benno Mafficioli
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043023726
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!