Explicador (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Sander Pleij

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De jonge onderzoeker S heeft nog 24 uur voor de voltooiing van een baanbrekend manifest waarin hij het raadsel van het leven ontrafelt. Het manifest is het startschot voor de ontwikkeling van een zelfstandig denkende computer die dit keer niet wordt gevoed met algoritmen, statistieken, feiten en data, maar met de ideeën van kunstenaars, filosofen en schrijvers - de geesten die al eeuwenlang onvermoeibaar zoeken naar het antwoord op de vraag: wat ís de mens?Gedurende deze Glorieuze Dag moet S echter ook zijn beroemde vader vertellen dat hij verliefd is op zijn halfzusje en dreigt een ontsteking in zijn rug hem het leven onmogelijk te maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sander Pleij
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048842773
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
2881277 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De jonge onderzoeker S heeft nog 24 uur voor de voltooiing van een baanbrekend manifest waarin hij het raadsel van het leven ontrafelt. Het manifest is het startschot voor de ontwikkeling van een zelfstandig denkende computer die dit keer niet wordt gevoed met algoritmen, statistieken, feiten en data, maar met de ideeën van kunstenaars, filosofen en schrijvers - de geesten die al eeuwenlang onvermoeibaar zoeken naar het antwoord op de vraag: wat ís de mens?
Gedurende deze Glorieuze Dag moet S echter ook zijn beroemde vader vertellen dat hij verliefd is op zijn halfzusje en dreigt een ontsteking in zijn rug hem het leven onmogelijk te maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sander Pleij
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048842773
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
2881277 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig