Fair isle en Noors breien

25 kleurrijke breiprojecten geinspireerd op folkoristische motieven

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Nicki Trench

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

25 kleurrijke breiprojecten geïnspireerd op folkloristische motievenDe folkloristische Fair Isle breipatronen en Noorse motieven zijn gebruikt als basis voor de breiprojecten in dit kleurrijke boek. Het resultaat is een verzameling truien, mutsen, sjaals, kussens, kleden en nog veel meer, die een hedendaagse sfeer uitstralen. Brei voor jezelf mutsen, sjaals, truien, vestjes en sokken; brei voor je huis kussens, kleden of een theepotwarmer; of brei voor een ander en geef een zelfgebreid schilderij, een babydeken of een tas cadeau. Met telschema's in kleur voor alle projecten en alle maten kan iedereen zo aan de slag.De bekende ontwerpster Nicki Trench heeft al meerdere boeken geschreven over haken en over tuinieren. Voor dit boek heeft ze de breipennen opgepakt en vrolijke, kleurrijke breisels gemaakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicki Trench
Uitgever
Forte creatief
ISBN
9789462500112
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

25 kleurrijke breiprojecten geïnspireerd op folkloristische motieven

De folkloristische Fair Isle breipatronen en Noorse motieven zijn gebruikt als basis voor de breiprojecten in dit kleurrijke boek. Het resultaat is een verzameling truien, mutsen, sjaals, kussens, kleden en nog veel meer, die een hedendaagse sfeer uitstralen. Brei voor jezelf mutsen, sjaals, truien, vestjes en sokken; brei voor je huis kussens, kleden of een theepotwarmer; of brei voor een ander en geef een zelfgebreid schilderij, een babydeken of een tas cadeau. Met telschema's in kleur voor alle projecten en alle maten kan iedereen zo aan de slag.

De bekende ontwerpster Nicki Trench heeft al meerdere boeken geschreven over haken en over tuinieren. Voor dit boek heeft ze de breipennen opgepakt en vrolijke, kleurrijke breisels gemaakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicki Trench
Uitgever
Forte creatief
ISBN
9789462500112
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!