Familie op de vlucht (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Diney Costeloe

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Familie op de vlucht’ is opnieuw een hartverscheurend verhaal van Diney Costeloe, de bestsellerauteur van ‘De verloren kinderen’ en ‘Het meisje zonder naam’. Duitsland, 1937. Naarmate de nazi’s het land verder in hun greep krijgen, wordt Joden het leven steeds moeilijker gemaakt. Er komen wetten die hen verbieden op bepaalde plekken te komen, niet-Joden in dienst te nemen, en bepaalde beroepen uit te oefenen. Ruth en Kurt moeten toekijken hoe hun vier kinderen, Laura, Inge en de tweeling Peter en Hans, getreiterd en vernederd worden. Als Kurt wordt opgepakt en hun winkel in brand wordt gestoken, ziet Ruth geen andere mogelijkheid dan met de kinderen aan de hand te vluchten. Maar waar kunnen ze heen, waar zijn ze nog veilig? Wat volgt is een wanhopige zwerftocht door een land waarin helden en verraders er precies hetzelfde uitzien… ‘Spannend en invoelend. Emotionele rollercoaster die je bij de keel grijpt.’ Hebban.nl ‘Spannend, met actie op iedere bladzijde. Een ode aan de mens in opstand tegen grof onrecht.’ NBD Biblion Een hartverscheurende en meeslepende roman voor fans van Lucinda Riley, Santa Montefiore en Sarah Lark.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diney Costeloe
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026148088
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
1431597 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
283

Beschrijving

Familie op de vlucht’ is opnieuw een hartverscheurend verhaal van Diney Costeloe, de bestsellerauteur van ‘De verloren kinderen’ en ‘Het meisje zonder naam’.

Duitsland, 1937. Naarmate de nazi’s het land verder in hun greep krijgen, wordt Joden het leven steeds moeilijker gemaakt. Er komen wetten die hen verbieden op bepaalde plekken te komen, niet-Joden in dienst te nemen, en bepaalde beroepen uit te oefenen. Ruth en Kurt moeten toekijken hoe hun vier kinderen, Laura, Inge en de tweeling Peter en Hans, getreiterd en vernederd worden.
Als Kurt wordt opgepakt en hun winkel in brand wordt gestoken, ziet Ruth geen andere mogelijkheid dan met de kinderen aan de hand te vluchten. Maar waar kunnen ze heen, waar zijn ze nog veilig? Wat volgt is een wanhopige zwerftocht door een land waarin helden en verraders er precies hetzelfde uitzien…

‘Spannend en invoelend. Emotionele rollercoaster die je bij de keel grijpt.’ Hebban.nl
‘Spannend, met actie op iedere bladzijde. Een ode aan de mens in opstand tegen grof onrecht.’ NBD Biblion
Een hartverscheurende en meeslepende roman voor fans van Lucinda Riley, Santa Montefiore en Sarah Lark.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diney Costeloe
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026148088
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
1431597 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
283