Fantoom De Tiende wet van de magie

Prijs € 32,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Terry Goodkind

Hardback | September 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DE TIENDE WET VAN DE MAGIEEen bijzondere en uiterst spannende opmaat naar het allerlaatste deel van de Wetten van de Magie: dat is Fantoom in meer dan opzicht, want opnieuw komen wij meer te weten over Kahlan, de enige vrouw in het leven van Meester Rahl, Richard Cypher.Op een dag ontwaakte Kahlan Amnell zonder zich haar naam te herinneren, zonder verleden. Ze valt in handen van de Zusters van de Duisternis, terwijl ze voor Richard Rahl, de Zoeker, zijn grote liefde blijft. Die speurt met grote gedrevenheid naar haar, naar zijn Kahlan, die blijkbaar voor de rest van de wereld niet bestaat, nooit heeft bestaan, en die alleen hij zich kan herinneren.Kahlan, op haar beurt, is genoodzaakt haar verloren identiteit te achterhalen, daarbij beseffend dat een duister kwaad haar met lichaam en ziel zal opeisen als zij daarin slaagt. De enige uitweg uit het benauwende vooruitzicht is dat kahlan te weten komt waarom zij het middelpunt is in de vernietigende strijd die overal om haar heen woedt.Ze beseft niet dat het antwoord op die vraag het duisterste van alle geheimen rond haar raadselachtige verleden zal onthullen.'Een meester die nooit teleurstelt.' - Publishers Weekly

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024522415
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
656

Beschrijving

DE TIENDE WET VAN DE MAGIE
Een bijzondere en uiterst spannende opmaat naar het allerlaatste deel van de Wetten van de Magie: dat is Fantoom in meer dan opzicht, want opnieuw komen wij meer te weten over Kahlan, de enige vrouw in het leven van Meester Rahl, Richard Cypher.
Op een dag ontwaakte Kahlan Amnell zonder zich haar naam te herinneren, zonder verleden. Ze valt in handen van de Zusters van de Duisternis, terwijl ze voor Richard Rahl, de Zoeker, zijn grote liefde blijft. Die speurt met grote gedrevenheid naar haar, naar zijn Kahlan, die blijkbaar voor de rest van de wereld niet bestaat, nooit heeft bestaan, en die alleen hij zich kan herinneren.
Kahlan, op haar beurt, is genoodzaakt haar verloren identiteit te achterhalen, daarbij beseffend dat een duister kwaad haar met lichaam en ziel zal opeisen als zij daarin slaagt. De enige uitweg uit het benauwende vooruitzicht is dat kahlan te weten komt waarom zij het middelpunt is in de vernietigende strijd die overal om haar heen woedt.
Ze beseft niet dat het antwoord op die vraag het duisterste van alle geheimen rond haar raadselachtige verleden zal onthullen.
'Een meester die nooit teleurstelt.' - Publishers Weekly

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024522415
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
656

Pak mee!