Fatale diagnose

Prijs € 17,31

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ivan Grud

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer de jonge Psychiater 'James', een uitnodiging ontvangt van een gerenommeerde Geneeskundige Psychiatrische Kliniek om daar een jaar stage te lopen, grijpt hij deze kans met beide handen aan. Hij stuit al snel op zeer onmenselijke situaties. En welke rol speelt deze kliniek in de internationale Bank malversaties. Om daar achter te komen moet hij undercover deelnemen aan een aanverwante criminele organisatie die geen middel schuwt om hun doel te bereiken. Moord en seks, drugs en liefde, passeren de revue, in deze zeer spannende en erotische thriller van Ivan Grud, Waarin de humor zeker niet vergeten is."Fatale Diagnose" Waarvan het literatuur weekblad 'de Gelderse griffel' schreef;"een thriller om in een adem uit te lezen"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ivan Grud
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461938107
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Beschrijving

Wanneer de jonge Psychiater 'James', een uitnodiging ontvangt van een gerenommeerde Geneeskundige Psychiatrische Kliniek om daar een jaar stage te lopen, grijpt hij deze kans met beide handen aan.
Hij stuit al snel op zeer onmenselijke situaties. En welke rol speelt deze kliniek in de internationale Bank malversaties.
Om daar achter te komen moet hij undercover deelnemen aan een aanverwante criminele organisatie die geen middel schuwt om hun doel te bereiken.
Moord en seks, drugs en liefde, passeren de revue, in deze zeer spannende en erotische thriller van Ivan Grud, Waarin de humor zeker niet vergeten is.

"Fatale Diagnose"
Waarvan het literatuur weekblad 'de Gelderse griffel' schreef;
"een thriller om in een adem uit te lezen"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ivan Grud
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461938107
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Pak mee!