Faut(d) ou

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ron Luiks

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Faut(d) is het autobiografische verhaal van Ron Luiks, waarin zijn homoseksuele relatie met Martin uitvoerig wordt beschreven. De mannen besluiten de zorg op zich te nemen van een pleegkind. Hoewel de relatie al niet optimaal was, verslechtert deze door de overdreven aandacht van Martin voor Glenn. Hoewel dit weer meer normale vormen aanneemt, kan de komst van een tweede pleegkind niet voorkomen dat de relatie uit elkaar spat als een zeepbel. De dag komt snel dat Jeugdzorg de kinderen bij de mannen met spoed weghaalt. Martin wordt beschuldigd van het onderhouden van een seksuele relatie met zijn elfjarige pleegzoon Glenn. Het lukt Ron pas alle puzzelstukken op zijn plaats te leggen als Martin in de gevangenis belandt en uiteindelijk veroordeeld wordt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ron Luiks
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087593698
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301

Beschrijving

Faut(d) is het autobiografische verhaal van Ron Luiks, waarin zijn homoseksuele relatie met
Martin uitvoerig wordt beschreven.
De mannen besluiten de zorg op zich te nemen van een pleegkind. Hoewel de relatie al niet
optimaal was, verslechtert deze door de overdreven aandacht van Martin voor Glenn. Hoewel dit weer meer normale vormen aanneemt, kan de komst van een tweede pleegkind niet voorkomen dat de relatie uit elkaar spat als een zeepbel. De dag komt snel dat Jeugdzorg de kinderen bij de mannen met spoed weghaalt. Martin wordt beschuldigd van het onderhouden van een seksuele relatie met zijn elfjarige
pleegzoon Glenn. Het lukt Ron pas alle puzzelstukken op zijn plaats te leggen als Martin in de gevangenis belandt en uiteindelijk veroordeeld wordt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ron Luiks
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087593698
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301