Fotograferen met een systeemcamera

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Dre de Man, Dré de Man

Paperback | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door het ontbreken van de spiegel is een compactere uitvoering mogelijk dan bij spiegelreflexen.Met Fotograferen met een systeemcamera haalt u het maximale uit uw nieuwe systeemcamera. Ongeacht het merk of type vraagt een systeemcamera om een nieuwe manier van fotograferen om alle mogelijkheden te benutten en eventuele beperkingen te omzeilen. Dit boek legt uit hoe u een systeemcamera bedient en wat u moet doen of waar u op moet letten om betere foto's te maken.Geschikt voor alle systeemcamera's, waaronder de Sony NEX, de Olympus PEN en OM-D, de Fuji XPro1, de Samsung NX 200 en de Panasonic GF2.De volgende onderwerpen komen aan bod:- De anatomie van een systeemcamera- De basisbeginselen, zoals programma's, sluitertijden en diafragma's- De ins en outs van belichten, lichtmeten en scherpstellen- Optimaal gebruikmaken van kleur- Fotograferen met objectieven en flitsers- Beschrijving van menu's en instellingen- Mogelijke oorzaken van mislukte foto's en cameraproblemenOver de auteurDré de Man studeerde Nederlands en volgde een fotoopleiding bij Hans Götze. Hij werkte enige jaren als fotojournalist en combineert sindsdien fotografische en journalistieke activiteiten. Hij schreef meer dan 20 boeken over digitale fotografie, fotocamera's, Photoshop en IT.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dre de Man, Dré de Man
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043022880
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Door het ontbreken van de spiegel is een compactere uitvoering mogelijk dan bij spiegelreflexen.

Met Fotograferen met een systeemcamera haalt u het maximale uit uw nieuwe systeemcamera. Ongeacht het merk of type vraagt een systeemcamera om een nieuwe manier van fotograferen om alle mogelijkheden te benutten en eventuele beperkingen te omzeilen. Dit boek legt uit hoe u een systeemcamera bedient en wat u moet doen of waar u op moet letten om betere foto's te maken.

Geschikt voor alle systeemcamera's, waaronder de Sony NEX, de Olympus PEN en OM-D, de Fuji XPro1, de Samsung NX 200 en de Panasonic GF2.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
- De anatomie van een systeemcamera
- De basisbeginselen, zoals programma's, sluitertijden en diafragma's
- De ins en outs van belichten, lichtmeten en scherpstellen
- Optimaal gebruikmaken van kleur
- Fotograferen met objectieven en flitsers
- Beschrijving van menu's en instellingen
- Mogelijke oorzaken van mislukte foto's en cameraproblemen

Over de auteur
Dré de Man studeerde Nederlands en volgde een fotoopleiding bij Hans Götze. Hij werkte enige jaren als fotojournalist en combineert sindsdien fotografische en journalistieke activiteiten. Hij schreef meer dan 20 boeken over digitale fotografie, fotocamera's, Photoshop en IT.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dre de Man, Dré de Man
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043022880
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!