Frank van Wezels roemruchte jaren en notities van een landstormman (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

A.M. de Jong

EPUB met digitaal watermerk | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is de oorspronkelijke tekst van deze militaire roman, die eens het gehele Nederlandse leger op stelten heeft gezet. En nog steeds heeft Frank van Wezel een leger van vrienden, dat zich `te pletter lacht om deze schrijvende landstormman. Want wat maakt hij niet mee! Met hoeveel humor beschrijft hij zijn wederwaardigheden in kazerne en veldleger. Hoe levend en levensecht is elke figuur in deze roman getekend. Onvergetelijke typen leert u kennen, die u amechtig van het lachen achterlaten... `Het is bij de wilde beesten af, zegt Frank van Wezel, die het kazernejargon van `14- 18 ook voor de klas nog niet verleren kan. Deze uitgave is aangevuld met de `Notities van een landstormman , die in het zondagsblad van Het volk verschenen tijdens de mobilisatie 14- 18. Door A. M. de Jong geschreven onder het pseudoniem Frank van Waes. U kunt nu zelf constateren wát waar en wát verzonnen is in deze roman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.M. de Jong
Uitgever
Querido
ISBN
9789021444871
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
1196205 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
621

Beschrijving

Dit is de oorspronkelijke tekst van deze militaire roman, die eens het gehele Nederlandse leger op stelten heeft gezet. En nog steeds heeft Frank van Wezel een leger van vrienden, dat zich `te pletter lacht om deze schrijvende landstormman. Want wat maakt hij niet mee! Met hoeveel humor beschrijft hij zijn wederwaardigheden in kazerne en veldleger. Hoe levend en levensecht is elke figuur in deze roman getekend. Onvergetelijke typen leert u kennen, die u amechtig van het lachen achterlaten... `Het is bij de wilde beesten af, zegt Frank van Wezel, die het kazernejargon van `14- 18 ook voor de klas nog niet verleren kan.
Deze uitgave is aangevuld met de `Notities van een landstormman , die in het zondagsblad van Het volk verschenen tijdens de mobilisatie 14- 18. Door A. M. de Jong geschreven onder het pseudoniem Frank van Waes. U kunt nu zelf constateren wát waar en wát verzonnen is in deze roman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.M. de Jong
Uitgever
Querido
ISBN
9789021444871
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
1196205 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
621