Game of thrones / 3 Storm van zwaarden; Staal en sneeuw (e-Book)

€ 12,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

George R.R. Martin

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

George R.R. Martin, Game of Thrones 3 - Storm van Zwaarden - Staal en Sneeuw In het derde televisieseizoen Game of Thrones is alle aandacht gericht op de hoofdrolspelers Lena Headey (Cersei), Peter Dinklage (Tyrion), én op Carice van Houten als priesteres Melisandre. De winter nadert, de Zeven Koninkrijken raken door bloedveten verdeeld. Ondertussen bereiden de leden van de Nachtwacht zich voor op de komst van een leger vogelvrijen uit de ijzige streken voorbij de Muur. De groep wilden van deze woestenij maken zich op voor een invasie van het Noordelijke Rijk, waar de jeugdige Robb Stark nog maar zo kort zijn kroon draagt. Robb wordt door bittere gevoelens gekweld zijn zusters zijn verdwenen, dood of overgeleverd aan de grillen van de wrede kindkoning Joffry, die met meedogenloos harde hand het zuiden regeert. Het is niet de vraag of, maar wanneer de strijd zal losbarsten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024563968
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1785646 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
620

Beschrijving

George R.R. Martin, Game of Thrones 3 - Storm van Zwaarden - Staal en Sneeuw

In het derde televisieseizoen Game of Thrones is alle aandacht gericht op de hoofdrolspelers Lena Headey (Cersei), Peter Dinklage (Tyrion), én op Carice van Houten als priesteres Melisandre.

De winter nadert, de Zeven Koninkrijken raken door bloedveten verdeeld. Ondertussen bereiden de leden van de Nachtwacht zich voor op de komst van een leger vogelvrijen uit de ijzige streken voorbij de Muur. De groep wilden van deze woestenij maken zich op voor een invasie van het Noordelijke Rijk, waar de jeugdige Robb Stark nog maar zo kort zijn kroon draagt.

Robb wordt door bittere gevoelens gekweld zijn zusters zijn verdwenen, dood of overgeleverd aan de grillen van de wrede kindkoning Joffry, die met meedogenloos harde hand het zuiden regeert. Het is niet de vraag of, maar wanneer de strijd zal losbarsten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024563968
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1785646 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
620