Geboren door te sterven

zerftocht naar mijn ware ik

Prijs € 24,00

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Luka van den Driesschen

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geboren in de hongerwinter van 1944 groeit hij op in het naoorlogse Amsterdam. Hij verhuist naar Bussum waar hij zijn idool Dorus (Tom Manders) ontmoet. Maar dan vertrekt hij met zijn ouders als 14-jarige jongen in 1959 naar Australie, waar hij al na een jaar door zijn vader en moeder wordt achtergelaten. Compleet verlaten en overgeleverd aan het lot, maar met de sterke wil om te leven en te overleven volgt dan een rollercoaster van toevallige ontmoetingen, heftige romances en noodlottige gebeurtenissen. Het spoor leidt ondermeer naar de Bagwanbeweging van Osho in de V.S. en India, maar ook naar Paleis Soestdijk en de daklozenopvang in Amersfoort. “Geboren door te Sterven” leest als een Ik-Jan Cremerachtig boek , maar geeft daarnaast een indringend inzicht in de deels bewuste, deels onbewuste keuzes die leiden tot spirituele bewustwording en innerlijke groei. Het laat heel duidelijk de mogelijkheden, maar vooral ook de onmogelijkheden en tekortkomingen zien van de psychiatrie en psychotherapie. “ Als de zoektocht daar eindigt, zul je het niet vinden. Je zult verder moeten, Beyond Psychology“, aldus de schrijver. Luka van de Driesschen woont en werkt als spirtueel artiest sinds 2000 in Amersfoort en Nederland. Voor meer info: www.spiritonsound.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luka van den Driesschen
Uitgever
Driesschen, L. van den
ISBN
9789081705615
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Geboren in de hongerwinter van 1944 groeit hij op in het naoorlogse Amsterdam. Hij verhuist naar Bussum waar hij zijn idool Dorus (Tom Manders) ontmoet. Maar dan vertrekt hij met zijn ouders als 14-jarige jongen in 1959 naar Australie, waar hij al na een jaar door zijn vader en moeder wordt achtergelaten. Compleet verlaten en overgeleverd aan het lot, maar met de sterke wil om te leven en te overleven volgt dan een rollercoaster van toevallige ontmoetingen, heftige romances en noodlottige gebeurtenissen. Het spoor leidt ondermeer naar de Bagwanbeweging van Osho in de V.S. en India, maar ook naar Paleis Soestdijk en de daklozenopvang in Amersfoort.

“Geboren door te Sterven” leest als een Ik-Jan Cremerachtig boek , maar geeft daarnaast een indringend inzicht in de deels bewuste, deels onbewuste keuzes die leiden tot spirituele bewustwording en innerlijke groei. Het laat heel duidelijk de mogelijkheden, maar vooral ook de onmogelijkheden en tekortkomingen zien van de psychiatrie en psychotherapie. “ Als de zoektocht daar eindigt, zul je het niet vinden. Je zult verder moeten, Beyond Psychology“, aldus de schrijver.

Luka van de Driesschen woont en werkt als spirtueel artiest sinds 2000 in Amersfoort en Nederland.
Voor meer info: www.spiritonsound.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luka van den Driesschen
Uitgever
Driesschen, L. van den
ISBN
9789081705615
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig