Gebruik je intuïtie

Prijs € 19,30

Uitverkocht

K. Harwig

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eindelijk een boek over het verschijnsel intuitie met ‘beide benen op de grond’. Een handleiding om de eigen (boven) natuurlijke gaven te verkennen op hun nut in de praktijk. ‘Het is mijn bedoeling een methode aan te reiken waarin je logische en intuitieve vermogens met elkaar leren samenwerken.’ Kathryn Harwig schrijft vanuit haar eigen ervaring. Ze beschouwt intuitieve begaafdheid als een talent, zoals voor pianospelen. ‘Net als bij muzikaal talent ligt de sleutel in het oefenen van deze gaven. Het geheim is toewijding, het ontdekken en leren van de regels, en oefenen, oefenen, oefenen.’ Dit boek is te gebruiken voor een snelle orientatie, maar ook als een introductiecursus. In heldere bewoordingen schetst Kathryn Harwig 26 verschillende facetten van intuitie, zoals luisteren naar je lichaam, letten op tekens, dromen interpreteren, aura’s zien en energievelden voelen. Ze laat je stap voor stap je eigen talenten ontdekken en laat zien hoe je je intu eve gaven kunt benutten. Kathryn Harwig is een Amerikaanse advocate, van Nederlandse komaf, die van jongs af aan haar bovennatuurlijke gaven heeft ontwikkeld. Ze heeft diverse publicaties op haar naam staan, verschijnt in de VS geregeld op radio en tv, heeft columns in kranten en tijdschriften, en geeft cursussen en trainingen in het bedrijfsleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Harwig
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025957193
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Beschrijving

Eindelijk een boek over het verschijnsel intuitie met ‘beide benen op de grond’. Een handleiding om de eigen (boven) natuurlijke gaven te verkennen op hun nut in de praktijk. ‘Het is mijn bedoeling een methode aan te reiken waarin je logische en intuitieve vermogens met elkaar leren samenwerken.’ Kathryn Harwig schrijft vanuit haar eigen ervaring. Ze beschouwt intuitieve begaafdheid als een talent, zoals voor pianospelen. ‘Net als bij muzikaal talent ligt de sleutel in het oefenen van deze gaven. Het geheim is toewijding, het ontdekken en leren van de regels, en oefenen, oefenen, oefenen.’
Dit boek is te gebruiken voor een snelle orientatie, maar ook als een introductiecursus. In heldere bewoordingen schetst Kathryn Harwig 26 verschillende facetten van intuitie, zoals luisteren naar je lichaam, letten op tekens, dromen interpreteren, aura’s zien en energievelden voelen. Ze laat je stap voor stap je eigen talenten ontdekken en laat zien hoe je je intu eve gaven kunt benutten.
Kathryn Harwig is een Amerikaanse advocate, van Nederlandse komaf, die van jongs af aan haar bovennatuurlijke gaven heeft ontwikkeld. Ze heeft diverse publicaties op haar naam staan, verschijnt in de VS geregeld op radio en tv, heeft columns in kranten en tijdschriften, en geeft cursussen en trainingen in het bedrijfsleven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Harwig
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025957193
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Pak mee!