Geen tijd. Ik tweet!

Prijs € 12,85

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gerrie Merts

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

80+, oma, moeder, echtgenote, interesse in moderne kwantum- wetenschap, op zoek naar wijsheid en inzicht, en bereid dat te delen. Vooral via Twitter: @Gerrie_Merts.Gerrie Merts is het pseudoniem van Gerdi Riemerts. Op Twitter is ze uitgegroeid tot een waar fenomeen. Vooral omdat ze als 80+er elke dag haar levenswijsheid deelt met haar volgers. Dat doet ze liefdevol, humoristisch en met zoveel zelfspot dat ze er ook zelf om kan lachen. Ze wordt onder andere enthousiast gelezen door verschillende bekende Nederlanders. Ook is ze als twitterfenomeen geïnterviewd op de radio.In deze uitgave zijn de mooiste, de wijste, de meest humoristische en de meest ontroerende tweets van Gerdi Riemerts verzameld. Natuurlijk is ze nog steeds te volgen op Twitter en wordt ze dagelijks geciteerd door andere Twitteraars. Eigenlijk is Gerdi dol op lezen, desondanks twitterde ze:"Of ik nog wel lees? Hoezo? Wat lees? O een boek! Geen tijd. Ik tweet!"Veel plezier met dit heerlijke boekje!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerrie Merts
Uitgever
Mijnbestseller B.V.
ISBN
9789461932266
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
52

Beschrijving

80+, oma, moeder, echtgenote, interesse in moderne kwantum- wetenschap, op zoek naar wijsheid en inzicht, en bereid dat te delen. Vooral via Twitter: @Gerrie_Merts.

Gerrie Merts is het pseudoniem van Gerdi Riemerts. Op Twitter is ze uitgegroeid tot een waar fenomeen. Vooral omdat ze als 80+er elke dag haar levenswijsheid deelt met haar volgers. Dat doet ze liefdevol, humoristisch en met zoveel zelfspot dat ze er ook zelf om kan lachen. Ze wordt onder andere enthousiast gelezen door verschillende bekende Nederlanders. Ook is ze als twitterfenomeen geïnterviewd op de radio.

In deze uitgave zijn de mooiste, de wijste, de meest humoristische en de meest ontroerende tweets van Gerdi Riemerts verzameld. Natuurlijk is ze nog steeds te volgen op Twitter en wordt ze dagelijks geciteerd door andere Twitteraars. Eigenlijk is Gerdi dol op lezen, desondanks twitterde ze:

"Of ik nog wel lees? Hoezo? Wat lees? O een boek! Geen tijd. Ik tweet!"

Veel plezier met dit heerlijke boekje!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerrie Merts
Uitgever
Mijnbestseller B.V.
ISBN
9789461932266
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
52

Pak mee!