Geestgrond

grote letter

Prijs € 20,99

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Boudewijn Büch

Paperback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Geestgrond doorkruist Winkler Broekhaus, dezelfde hoofdpersoon als in De kleine blonde dood, als een bezetene de wereld. Hij reist, op zoek naar zijn vader, helemaal naar Siberië en Nieuw-Zeeland, om er ten slotte achter te komen dat de oorsprong van zijn pijn heel dicht bij huis ligt: in de geestgronden aan de binnenzijde van de Hollandse duinen.Dit vervolg op De kleine blonde dood vertelt het verhaal van de familieleden die na de dood van Micky achterblijven. Alles wat Winkler Brockhaus onderneemt om zijn verdriet te verwerken en weer een min of meer gewoon leven op te bouwen, wordt ondermijnd door de rondspokende herinnering aan zijn vader. De lezer raakt in de ban van deze hardvochtige en tegelijk tedere figuur, de even weerbarstige als onweerstaanbare vader.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Boudewijn Büch
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029579476
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

In Geestgrond doorkruist Winkler Broekhaus, dezelfde hoofdpersoon als in De kleine blonde dood, als een bezetene de wereld. Hij reist, op zoek naar zijn vader, helemaal naar Siberië en Nieuw-Zeeland, om er ten slotte achter te komen dat de oorsprong van zijn pijn heel dicht bij huis ligt: in de geestgronden aan de binnenzijde van de Hollandse duinen.

Dit vervolg op De kleine blonde dood vertelt het verhaal van de familieleden die na de dood van Micky achterblijven. Alles wat Winkler Brockhaus onderneemt om zijn verdriet te verwerken en weer een min of meer gewoon leven op te bouwen, wordt ondermijnd door de rondspokende herinnering aan zijn vader. De lezer raakt in de ban van deze hardvochtige en tegelijk tedere figuur, de even weerbarstige als onweerstaanbare vader.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Boudewijn Büch
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029579476
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Pak mee!