Geheim verlangen (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Maya Banks

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Gabe Hamilton zou hiervoor branden in de hel, maar het kon hem niet schelen. Vanaf het moment dat Mia Crestwell de balzaal van het Bentley Hotel in liep, kon hij zijn blik niet van haar afhouden. Maar Mia was een verboden vrucht. Het kleine zusje van zijn beste vriend. Alleen was ze nu volwassen geworden, en dat was hem niet ontgaan. Hij had jaren geprobeerd om haar verleiding te weerstaan. Maar dat was nu afgelopen. Als Gabe Mia zijn gevaarlijke, uitdagende wereld in trekt, beseft ze dat er veel is dat ze niet van hem weet. Hoe ver gaan zijn wensen? Hun relatie is intens en gepassioneerd, maar dan dreigt hun geheime affaire onthuld te worden, en blijken ze kwetsbaarder voor verraad dan ze ooit konden denken. In maart 2013 verschijnt deel 2 uit de Ademloos-trilogie: Gevaarlijke liefde, gevolgd door het slotdeel, Vurige obsessie, in juli 2013.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maya Banks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236136
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
2816775 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Gabe Hamilton zou hiervoor branden in de hel, maar het kon hem niet schelen. Vanaf het moment dat Mia Crestwell de balzaal van het Bentley Hotel in liep, kon hij zijn blik niet van haar afhouden. Maar Mia was een verboden vrucht. Het kleine zusje van zijn beste vriend. Alleen was ze nu volwassen geworden, en dat was hem niet ontgaan. Hij had jaren geprobeerd om haar verleiding te weerstaan. Maar dat was nu afgelopen. Als Gabe Mia zijn gevaarlijke, uitdagende wereld in trekt, beseft ze dat er veel is dat ze niet van hem weet. Hoe ver gaan zijn wensen? Hun relatie is intens en gepassioneerd, maar dan dreigt hun geheime affaire onthuld te worden, en blijken ze kwetsbaarder voor verraad dan ze ooit konden denken.

In maart 2013 verschijnt deel 2 uit de Ademloos-trilogie: Gevaarlijke liefde, gevolgd door het slotdeel, Vurige obsessie, in juli 2013.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maya Banks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236136
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
2816775 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig