Geheime Stolzenfels

de Vandiesel company in actie tegen een duistere samenzwering om de macht van Europa

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Dirk Vanderlinden

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HET GEHEIM VAN STOLZENFELS is het verhaal van de moord op de voorzitter van de Europese Centrale Bank, een verhaal van samenzwering en geheime verbonden, van flitsende actie in verschillende landen en van een groep opwindende mannen en vrouwen met soms bovenmenselijke krachten.Zij vormen samen de Vandiesel Company en ontdekken dat vijf captains of industry vanuit het kasteel van Stolzenfels een vermetel plan in gang gezet hebben om de controle over Europa te verwerven. Vanaf dan worden alle mogelijke middelen, ook ijskoud geweld, ingezet om het plan van de samenzweerders te breken.Dirk Vanderlinden is 50 en werkte jarenlang in de luchtvaartsector. Hij creëerde voor een reeks actiethrillers een concept waarbij een team van acht personen - de Vandiesel Company in de meest ongelooflijke avonturen terecht komt.* Thriller vol actie, geweld en ongelofelijke avonturen* Verhaal van samenzwering om de macht in Europa

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Vanderlinden
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089313690
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

HET GEHEIM VAN STOLZENFELS is het verhaal van de moord op de voorzitter van de Europese Centrale Bank, een verhaal van samenzwering en geheime verbonden, van flitsende actie in verschillende landen en van een groep opwindende mannen en vrouwen met soms bovenmenselijke krachten.
Zij vormen samen de Vandiesel Company en ontdekken dat vijf captains of industry vanuit het kasteel van Stolzenfels een vermetel plan in gang gezet hebben om de controle over Europa te verwerven. Vanaf dan worden alle mogelijke middelen, ook ijskoud geweld, ingezet om het plan van de samenzweerders te breken.

Dirk Vanderlinden is 50 en werkte jarenlang in de luchtvaartsector. Hij creëerde voor een reeks actiethrillers een concept waarbij een team van acht personen - de Vandiesel Company in de meest ongelooflijke avonturen terecht komt.

* Thriller vol actie, geweld en ongelofelijke avonturen
* Verhaal van samenzwering om de macht in Europa

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Vanderlinden
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089313690
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Pak mee!