Geruisloos als de wolken (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Henny Thijssing-Boer

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Geruisloos als de wolken' van Henny Thijssing-Boer is het tweede deel van de Christel-trilogie. Luuk Eslander is na een lang en noodlottig verblijf in het buitenland weer naar Nederland teruggekeerd. Zijn dochter Puck is bij hem gaan wonen, terwijl zijn ex-vrouw Christel inmiddels hertrouwd is met Elze Vogel. Luuk begint een succesvolle carrière als schrijver, maar hij blijft eenzaam in zijn stille liefde voor Christel. Ook zijn vriendin Fietje, die haar eigen problemen krijgt te verwerken, kan de plaats van Christel niet innemen. Zal het verleden sterker blijken dan de toekomst? 'Geruisloos als de wolken' is het los te lezen vervolg op 'In tweestrijd verstrikt'. Henny Thijssing-Boer schreef daarnaast nog de roman 'Intuïtie van een vrouw', die de Christel-trilogie compleet maakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538588
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
1170326 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'Geruisloos als de wolken' van Henny Thijssing-Boer is het tweede deel van de Christel-trilogie.

Luuk Eslander is na een lang en noodlottig verblijf in het buitenland weer naar Nederland teruggekeerd. Zijn dochter Puck is bij hem gaan wonen, terwijl zijn ex-vrouw Christel inmiddels hertrouwd is met Elze Vogel. Luuk begint een succesvolle carrière als schrijver, maar hij blijft eenzaam in zijn stille liefde voor Christel. Ook zijn vriendin Fietje, die haar eigen problemen krijgt te verwerken, kan de plaats van Christel niet innemen. Zal het verleden sterker blijken dan de toekomst?

'Geruisloos als de wolken' is het los te lezen vervolg op 'In tweestrijd verstrikt'. Henny Thijssing-Boer schreef daarnaast nog de roman 'Intuïtie van een vrouw', die de Christel-trilogie compleet maakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538588
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
1170326 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig