Gesloten schakels - grote letter uitgave

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Leni Saris

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pippa Laets is de dochter van Jerome en Loraine en het zusje van Joël. Dat houdt in dat ook deze telg niet zal ontsnappen aan het 'lot' van haar familie: hulp bieden aan mensen in nood.Samen met haar werkgever Jesse Daelström lost Pippa de raadselachtige verdwijning op van een in 1961 zoekgeraakte jonge vrouw. Pippa komt hierdoor in aanraking met de voormalige Oostduitse politie, de Stasi. Haar beloning laat niet lang op zich wachten, zij vindt het ware geluk op een van de Zweedse Scheren...Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Bijna dertig jaar werkte ze na een secretaresseopleiding bij een notariskantoor. Schrijven deed ze in de avonduren. Pas in 1971 wijdde ze zich fulltime aan het schrijven van haar boeken. Zij schreef meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leni Saris
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011978
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

Pippa Laets is de dochter van Jerome en Loraine en het zusje van Joël. Dat houdt in dat ook deze telg niet zal ontsnappen aan het 'lot' van haar familie: hulp bieden aan mensen in nood.
Samen met haar werkgever Jesse Daelström lost Pippa de raadselachtige verdwijning op van een in 1961 zoekgeraakte jonge vrouw. Pippa komt hierdoor in aanraking met de voormalige Oostduitse politie, de Stasi. Haar beloning laat niet lang op zich wachten, zij vindt het ware geluk op een van de Zweedse Scheren...

Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Bijna dertig jaar werkte ze na een secretaresseopleiding bij een notariskantoor. Schrijven deed ze in de avonduren. Pas in 1971 wijdde ze zich fulltime aan het schrijven van haar boeken. Zij schreef meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht.

Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leni Saris
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011978
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Pak mee!