Gisela s teloorgang

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Jan Menting

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat moet dat geladen woord in de titel? Teloorgang, hoezo? Precies wat het aangeeft: de lezer ziet het mis gaan met Gisela, maar toch mag hij vertrouwen op haar 'zondagskind zijn' en op haar intelligente inzicht.Het is wel een hele worsteling voor haar om het leven op de rails te krijgen. Ze wordt zwaar belaagd door duistere krachten uit Erotistan: wie Gisela kent weet waarover ik het heb... En ze heeft echt de hulp nodig van degenen om haar heen die het goede voor haar willen.Het is haar bevrijding en emancipatie die we hier meemaken. De lezer neme daarbij haar vele strapatsen vooral niet al te liederlijk. Het verhaal houdt beduidend veel meer in dan dat!Deze 'teloorgang' is - als je dat zo kunt zeggen - een vervolg voorafgaand aan 'Joachims leerjaar' : Gisela is hier vijf jaar jonger. Maar de zo aangename verteltrant van toen is er weer, evenals dat eigenzinnige maar zo beeldende taalgebruik.Léés vooral! En lees daarna dan ook (nog eens) 'Joachims leerjaar': nog altijd gewoon verkrijgbaar. Alle gebeurtenissen en personages winnen daarmee aan kracht, zult U merken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Menting
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461532763
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat moet dat geladen woord in de titel? Teloorgang, hoezo?
Precies wat het aangeeft: de lezer ziet het mis gaan met Gisela, maar toch mag hij vertrouwen op haar 'zondagskind zijn' en op haar intelligente inzicht.



Het is wel een hele worsteling voor haar om het leven op de rails te krijgen. Ze wordt zwaar belaagd door duistere krachten uit Erotistan: wie Gisela kent weet waarover ik het heb... En ze heeft echt de hulp nodig van degenen om haar heen die het goede voor haar willen.



Het is haar bevrijding en emancipatie die we hier meemaken. De lezer neme daarbij haar vele strapatsen vooral niet al te liederlijk. Het verhaal houdt beduidend veel meer in dan dat!



Deze 'teloorgang' is - als je dat zo kunt zeggen - een vervolg voorafgaand aan 'Joachims leerjaar' : Gisela is hier vijf jaar jonger. Maar de zo aangename verteltrant van toen is er weer, evenals dat eigenzinnige maar zo beeldende taalgebruik.



Léés vooral! En lees daarna dan ook (nog eens) 'Joachims leerjaar': nog altijd gewoon verkrijgbaar. Alle gebeurtenissen en personages winnen daarmee aan kracht, zult U merken.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Menting
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461532763
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!