Gisteren is voorbij

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Elsie Johansson

Paperback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marie-Louise, ook wel Maliss genoemd, is al twintig jaar weduwe. Ze geniet van een goed bestaan en beseft dat haar eigen leven in schril contrast staat tot dat van haar moeder en eerdere generaties vrouwen. Ze zouden haar hebben benijd om haar vrije en zelfstandige leven. Toch verlangt ze terug naar de warmte en intimiteit die ze zich kan herinneren van jaren geleden. Elsie Johansson (1931) werd geboren in een arm arbeidersgezin. Dertig jaar lang had ze een baan bij de posterijen en daarnaast bracht ze een omvangrijk gezin groot. Pas op latere leeftijd kon ze zich serieus aan de literatuur wijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elsie Johansson
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044515060
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Marie-Louise, ook wel Maliss genoemd, is al twintig jaar weduwe. Ze geniet van een goed bestaan en beseft dat haar eigen leven in schril contrast staat tot dat van haar moeder en eerdere generaties vrouwen. Ze zouden haar hebben benijd om haar vrije en zelfstandige leven. Toch verlangt ze terug naar de warmte en intimiteit die ze zich kan herinneren van jaren geleden.

Elsie Johansson (1931) werd geboren in een arm arbeidersgezin. Dertig jaar lang had ze een baan bij de posterijen en daarnaast bracht ze een omvangrijk gezin groot. Pas op latere leeftijd kon ze zich serieus aan de literatuur wijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elsie Johansson
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044515060
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!