Gods verhaal, jouw verhaal

god heeft een plan en jouw leven is daar een onderdeel van

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Max Lucado

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Max Lucado gelooft dat we zijn voortgekomen uit het grootste brein en het meest liefhebbende hart van het universum, dat van God. Door het lezen van de Bijbel gaan we begrijpen dat er een masterplan is en dat we onze levensweg in vertrouwen op God kunnen bewandelen. Voor wie gelooft dat er een groter verhaal is en dat ons leven daar deel van uitmaakt, geeft Gods verhaal, jouw verhaal wijsheid en 'reisadvies voor onderweg'.De jongereneditie sluit aan bij de belevingswereld van jongeren en spreekt hen aan op een manier die past bij hun levensfase. Aan de hand van voorbeelden uit de Bijbel en actuele onderwerpen gaat Lucado het gesprek aan met jonge mensen die na willen denken over belangrijke levensvragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Max Lucado
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033800078
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Max Lucado gelooft dat we zijn voortgekomen uit het grootste brein en het meest liefhebbende hart van het universum, dat van God. Door het lezen van de Bijbel gaan we begrijpen dat er een masterplan is en dat we onze levensweg in vertrouwen op God kunnen bewandelen. Voor wie gelooft dat er een groter verhaal is en dat ons leven daar deel van uitmaakt, geeft Gods verhaal, jouw verhaal wijsheid en 'reisadvies voor onderweg'.

De jongereneditie sluit aan bij de belevingswereld van jongeren en spreekt hen aan op een manier die past bij hun levensfase. Aan de hand van voorbeelden uit de Bijbel en actuele onderwerpen gaat Lucado het gesprek aan met jonge mensen die na willen denken over belangrijke levensvragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Max Lucado
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033800078
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Pak mee!