Goed bewaard geheim

Prijs € 15,00

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Sarah Morgan

Paperback | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nancy weet dat ze geen geweldige moeder is geweest, maar dat ze daar een reden voor had, zal ze nooit aan haar dochters vertellen. Nancy's dochters, zussen Lauren en Jenna, hebben een onverwoestbare band - die verder gaat dan alleen een familieband. Ze delen ook een geheim. Laurens zestienjarige dochter, Mack, is een lastige puber die alles en iedereen op een afstand houdt, vooral haar eigen moeder.Door een ingrijpende gebeurtenis moeten Nancy, Lauren, Jenna en Mack een zomer met elkaar doorbrengen op het eiland Martha's Vineyard. Misschien is dat het moment om eindelijk eens eerlijk tegen elkaar te zijn?'Goed bewaard geheim' is een hartverwarmend en authentiek verhaal over familie, moed en liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Morgan
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402731606
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Nancy weet dat ze geen geweldige moeder is geweest, maar dat ze daar een reden voor had, zal ze nooit aan haar dochters vertellen. Nancy's dochters, zussen Lauren en Jenna, hebben een onverwoestbare band - die verder gaat dan alleen een familieband. Ze delen ook een geheim. Laurens zestienjarige dochter, Mack, is een lastige puber die alles en iedereen op een afstand houdt, vooral haar eigen moeder.

Door een ingrijpende gebeurtenis moeten Nancy, Lauren, Jenna en Mack een zomer met elkaar doorbrengen op het eiland Martha's Vineyard. Misschien is dat het moment om eindelijk eens eerlijk tegen elkaar te zijn?

'Goed bewaard geheim' is een hartverwarmend en authentiek verhaal over familie, moed en liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Morgan
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402731606
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Pak mee!