Grenzeloos (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Kim Moelands

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik ben letterlijk op sterven na dood. Ik kan niet ademen. Als een pop lig ik in een ziekenhuisbed. Slangen in mijn lijf. Wachtend. Op dat verlossende bericht. Dat er donorlongen voor me zijn die me een tweede kans op leven geven. Ze geloofde er niet in, maar vier jaar na het overlijden van haar geliefde Ron aan dezelfde ziekte waaraan ze zelf ook lijdt, vindt Kim een nieuwe liefde. Jan omringt haar met zijn liefde, optimisme en oplettendheid en weet haar zo diep te raken dat ze alsnog besluit het onzekere traject voor een dubbele longtransplantatie in te gaan. Het is haar enige kans in het gevecht tegen de dodelijke taaislijmziekte. Haar gezondheid holt achteruit terwijl haar wil om te leven groeit. Lopen gaat nauwelijks meer, zonder zuurstofslang kan ze niet leven en ze krijgt de ene klaplong na de andere. Jan is tijdens de langdurige ziekenhuisopnames dag en nacht bij haar en gaat de strijd aan met egos en miscommunicatie. Uiteindelijk komt Kim op de `internationale hoog urgentielijst en zijn er letterlijk net op tijd donorlongen. Hoe ziet het leven er na een dubbele transplantatie uit? Na haar autobiografische bestseller Ademloos schrijft Kim Moelands met Grenzeloos opnieuw een aangrijpend boek, een prachtige ode aan het leven en de liefde, waarin humor, angst en spanning elkaar afwisselen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kim Moelands
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970197
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
5038872 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Beschrijving

Ik ben letterlijk op sterven na dood. Ik kan niet ademen. Als een pop lig ik in een ziekenhuisbed. Slangen in mijn lijf. Wachtend. Op dat verlossende bericht. Dat er donorlongen voor me zijn die me een tweede kans op leven geven.

Ze geloofde er niet in, maar vier jaar na het overlijden van haar geliefde Ron aan dezelfde ziekte waaraan ze zelf ook lijdt, vindt Kim een nieuwe liefde. Jan omringt haar met zijn liefde, optimisme en oplettendheid en weet haar zo diep te raken dat ze alsnog besluit het onzekere traject voor een dubbele longtransplantatie in te gaan. Het is haar enige kans in het gevecht tegen de dodelijke taaislijmziekte. Haar gezondheid holt achteruit terwijl haar wil om te leven groeit. Lopen gaat nauwelijks meer, zonder zuurstofslang kan ze niet leven en ze krijgt de ene klaplong na de andere. Jan is tijdens de langdurige ziekenhuisopnames dag en nacht bij haar en gaat de strijd aan met egos en miscommunicatie. Uiteindelijk komt Kim op de `internationale hoog urgentielijst en zijn er letterlijk net op tijd donorlongen. Hoe ziet het leven er na een dubbele transplantatie uit?

Na haar autobiografische bestseller Ademloos schrijft Kim Moelands met Grenzeloos opnieuw een aangrijpend boek, een prachtige ode aan het leven en de liefde, waarin humor, angst en spanning elkaar afwisselen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kim Moelands
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970197
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
5038872 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376