Grote smerige vlinder (e-Book)

gedichten

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Andy Fierens

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Grote Smerige Vlinder, het officiële debuut van roerganger Andy Fierens, bevat poëzie van hier en, vooral, van nu. De bundel toont mensen die het hoofd boven water proberen te houden, in een wereld waarin vervreemding en onzekerheid hoogtij vieren. In Fierens gedichten is niets heilig, ze zijn opgebouwd uit venijnige text bites, die samen een meedogenloos spervuur van scherp afgevijlde melktandjes op de lezer loslaten. Zo zien we een bonte stoet gekraakten en verdoemden passeren die hun hulpeloosheid verbergen achter een masker van sarcastische oneliners.Grote Smerige Vlinder is een roerige trip, die je meezuigt in vulgariteit en wanhoop: `Ja er is licht: aan het einde van de tunnel één peertje van 40 watt. Maar vooral is het een pleidooi voor lef, lol en zelfspot. En een oproep om, als we dan toch ten onder moeten gaan, dat met een stuk in de kraag te doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andy Fierens
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023482765
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
740618 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
51

Beschrijving

Grote Smerige Vlinder, het officiële debuut van roerganger Andy Fierens, bevat poëzie van hier en, vooral, van nu. De bundel toont mensen die het hoofd boven water proberen te houden, in een wereld waarin vervreemding en onzekerheid hoogtij vieren. In Fierens gedichten is niets heilig, ze zijn opgebouwd uit venijnige text bites, die samen een meedogenloos spervuur van scherp afgevijlde melktandjes op de lezer loslaten. Zo zien we een bonte stoet gekraakten en verdoemden passeren die hun hulpeloosheid verbergen achter een masker van sarcastische oneliners.
Grote Smerige Vlinder is een roerige trip, die je meezuigt in vulgariteit en wanhoop: `Ja er is licht: aan het einde van de tunnel één peertje van 40 watt. Maar vooral is het een pleidooi voor lef, lol en zelfspot. En een oproep om, als we dan toch ten onder moeten gaan, dat met een stuk in de kraag te doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andy Fierens
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023482765
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
740618 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
51