Haar lichaam weet het

Prijs € 15,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

David Grossman

Paperback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elisjeva heeft al tien jaar een intieme verhouding met Paul. Haar echtgenoot Sjaoel kan dit geheim, dat voor hem verborgen had moeten blijven, niet meer voor zich houden. Maar wat kwelt hem zo? Het verraad, zijn woede, het bedrog in de liefde of zijn fantasieën erover? In een nachtelijke autorit door de woestijn met zijn schoonzus Esti op zoek naar zijn vrouw gooit hij zijn verhaal eruit. Hij heeft hen niet begluurt, hij weet het gewoon. Hij kent alle details van Elisjeva’s rendez vous met haar minnaar.In het tweede deel van Haar lichaam weet het vertelt een dochter haar levensverhaal aan haar moeder, die op haar sterfbed ligt. Het is de laatste kans van de dochter om de navelstreng opnieuw te verbinden. Zal haar moeder uiteindelijk haar afkeer van mannen en haar liefde voor haar vriendin begrijpen? Ook in dit tweede deel gaat het om het verhaal achter het verhaal. Het leven in de verbeelding is niet minder, misschien zelfs meer intens dan het echte leven: de werkelijkheid is het verhaal dat we elkaar vertellen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Grossman
Uitgever
Cossee, Uitgeverij
ISBN
9789059361928
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
3042

Beschrijving

Elisjeva heeft al tien jaar een intieme verhouding met Paul. Haar echtgenoot Sjaoel kan dit geheim, dat voor hem verborgen had moeten blijven, niet meer voor zich houden. Maar wat kwelt hem zo? Het verraad, zijn woede, het bedrog in de liefde of zijn fantasieën erover? In een nachtelijke autorit door de woestijn met zijn schoonzus Esti op zoek naar zijn vrouw gooit hij zijn verhaal eruit. Hij heeft hen niet begluurt, hij weet het gewoon. Hij kent alle details van Elisjeva’s rendez vous met haar minnaar.
In het tweede deel van Haar lichaam weet het vertelt een dochter haar levensverhaal aan haar moeder, die op haar sterfbed ligt. Het is de laatste kans van de dochter om de navelstreng opnieuw te verbinden. Zal haar moeder uiteindelijk haar afkeer van mannen en haar liefde voor haar vriendin begrijpen?
Ook in dit tweede deel gaat het om het verhaal achter het verhaal. Het leven in de verbeelding is niet minder, misschien zelfs meer intens dan het echte leven: de werkelijkheid is het verhaal dat we elkaar vertellen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Grossman
Uitgever
Cossee, Uitgeverij
ISBN
9789059361928
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
3042

Pak mee!