Harlequin Lentespecial: Paradijs vol dromen / Voorjaar vol vrijheid / Verliefd op de verkeerde? (e-Book)

€ 6,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Sherryl Woods, Debbie Macomber, Julie Kistler

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Drie verrukkelijk romantische verhalen over ontluikende liefde...Paradijs vol dromenKaryn staat op het punt naar Hawaï te vertrekken - iets waar ze zich erg op verheugt - wanneer haar auto het begeeft. Weg vakantie, want nu moet ze haar geld uitgeven aan een andere auto. Maar dan ontmoet ze garagehouder Brad... en begint de zon opeens in haar éígen stad te schijnen.Voorjaar vol vrijheidDit wordt Hilary’s jaar. Ze gaat op zichzelf wonen, dus zal ze eindelijk vrij zijn. Of toch niet? Door een vergissing van de huisbaas moet ze haar woning onverwacht delen met piloot Sean en is ze dus nog stééds niet vrij. Maar misschien is dat wel niet zo erg als ze denkt…Verliefd op de verkeerde?Andie valt direct voor Jason, de date die haar zus meeneemt naar de bruiloft van hun broer. Het is haar echter een raadsel waarom haar degelijke zus zich aangetrokken voelt tot een man als hij. Hij is té onconventioneel, té sexy, té onvoorspelbaar - en dus perfect voor Andie!Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sherryl Woods, Debbie Macomber, Julie Kistler
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545517
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
1069730 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228

Beschrijving

Drie verrukkelijk romantische verhalen over ontluikende liefde...
Paradijs vol dromen
Karyn staat op het punt naar Hawaï te vertrekken - iets waar ze zich erg op verheugt - wanneer haar auto het begeeft. Weg vakantie, want nu moet ze haar geld uitgeven aan een andere auto. Maar dan ontmoet ze garagehouder Brad... en begint de zon opeens in haar éígen stad te schijnen.
Voorjaar vol vrijheid
Dit wordt Hilary’s jaar. Ze gaat op zichzelf wonen, dus zal ze eindelijk vrij zijn. Of toch niet? Door een vergissing van de huisbaas moet ze haar woning onverwacht delen met piloot Sean en is ze dus nog stééds niet vrij. Maar misschien is dat wel niet zo erg als ze denkt…
Verliefd op de verkeerde?
Andie valt direct voor Jason, de date die haar zus meeneemt naar de bruiloft van hun broer. Het is haar echter een raadsel waarom haar degelijke zus zich aangetrokken voelt tot een man als hij. Hij is té onconventioneel, té sexy, té onvoorspelbaar - en dus perfect voor Andie!
Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sherryl Woods, Debbie Macomber, Julie Kistler
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545517
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
1069730 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228