Hartje & Over de liefde

1 CD Luisterboek voorgelezen door Anne-Wil Blankers

Prijs € 10,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

A. Tsjechov

Luisterboek | Juli 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twee juweeltjes van verhalen over dat ondoorgrondelijke maar vaak levensloopbepalende gevoel dat liefde heet. Tsjechov toont ons in Hartje een vrouw wier leven gevuld wordt met liefhebben. Altijd is er wel iemand om haar liefde aan te geven want leven zonder liefde kan zij niet. In Over de liefde vertelt Tsjechov het verhaal van een man die de liefde van zijn leven tegenkwam, maar door conventie gebonden er nooit iets mee heeft gedaan. Achteraf durft hij te betwijfelen of dat werkelijk wijs was.Anne-Will Blankers weet door haar aangename stem en de zorgvuldige wijze van voorlezen de licht weemoedige wereld van Tsjechov op te roepen. Het is Tsjechov gelukt om die wereld tijdloos te maken, ook al dateren beide verhalen uit 1898.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Tsjechov
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789054441878
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Twee juweeltjes van verhalen over dat ondoorgrondelijke maar vaak levensloopbepalende gevoel dat liefde heet. Tsjechov toont ons in Hartje een vrouw wier leven gevuld wordt met liefhebben. Altijd is er wel iemand om haar liefde aan te geven want leven zonder liefde kan zij niet. In Over de liefde vertelt Tsjechov het verhaal van een man die de liefde van zijn leven tegenkwam, maar door conventie gebonden er nooit iets mee heeft gedaan. Achteraf durft hij te betwijfelen of dat werkelijk wijs was.
Anne-Will Blankers weet door haar aangename stem en de zorgvuldige wijze van voorlezen de licht weemoedige wereld van Tsjechov op te roepen. Het is Tsjechov gelukt om die wereld tijdloos te maken, ook al dateren beide verhalen uit 1898.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Tsjechov
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789054441878
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!