Heer van de ringen

Prijs € 19,58

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Chris Rockan

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het 4e deel van de kronieken van Salin Schiran.Salin wordt met zijn vrienden tot hun verwarring gegrepen door de prins van de duisternis. Definitief wil deze hen laten verdwijnen in zijn Niets.Ook nu strekt de heer van de ringen zijn hand uit om ze te redden. Dit alles ondanks de verzekering dat zij niet meer in de handen van deze duistere prins zouden vallen. Langzaam wordt het ze duidelijk dat er een bedoeling achter zit.Door de drie ringen worden ze gevoerd die van een ongekende schoonheid zijn. Niet alleen verbijsterd dat alles hen, maar vervult hen ook met vervoering.Ook hier zijn ze niet veilig.Door hun eigen menselijke handelingen komen ze in hachelijke situaties terecht.Wat is dit voor een rijk van deze heer? Langzamerhand ontdekken ze dat dit rijk niet een utopie is maar een uitzonderlijke werkelijkheid. Een werkelijkheid die ze mogen meenemen naar hun eigen wereld, K'Schan waar ze zo hartstochtelijk naar verlangen.Uiteindelijk zien ze dat alles geen droom is waar ze in beland zijn geraakt, maar een allesomvattende werkelijkheid die zich tevens afspeeld op hun eigen wereld. Een wereld die zij proberen te overtuigen van de krachten die rond ieder mens speelt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chris Rockan
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461931801
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
321

Beschrijving

Het 4e deel van de kronieken van Salin Schiran.
Salin wordt met zijn vrienden tot hun verwarring gegrepen door de prins van de duisternis. Definitief wil deze hen laten verdwijnen in zijn Niets.
Ook nu strekt de heer van de ringen zijn hand uit om ze te redden. Dit alles ondanks de verzekering dat zij niet meer in de handen van deze duistere prins zouden vallen. Langzaam wordt het ze duidelijk dat er een bedoeling achter zit.
Door de drie ringen worden ze gevoerd die van een ongekende schoonheid zijn. Niet alleen verbijsterd dat alles hen, maar vervult hen ook met vervoering.
Ook hier zijn ze niet veilig.Door hun eigen menselijke handelingen komen ze in hachelijke situaties terecht.
Wat is dit voor een rijk van deze heer? Langzamerhand ontdekken ze dat dit rijk niet een utopie is maar een uitzonderlijke werkelijkheid. Een werkelijkheid die ze mogen meenemen naar hun eigen wereld, K'Schan waar ze zo hartstochtelijk naar verlangen.
Uiteindelijk zien ze dat alles geen droom is waar ze in beland zijn geraakt, maar een allesomvattende werkelijkheid die zich tevens afspeeld op hun eigen wereld. Een wereld die zij proberen te overtuigen van de krachten die rond ieder mens speelt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chris Rockan
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461931801
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
321