Hemelse berichten

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Margriet Kousen

Paperback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een paar weken na de dood van haar moeder krijgt de veertigjarige Anna een postume brief van haar grootmoeder Lena, waaruit duidelijk wordt dat Anna's vader niet haar werkelijke vader is. Dit bericht zet Anna's leven op z'n kop.Een zoektocht naar haar echte vader blijkt overbodig: hij is degene die ervoor gezorgd heeft dat Anna de brief ontving.Anna valt ten prooi aan vertwijfeling; eigenlijk wil ze niets weten van deze man, maar toch is haar nieuwsgierigheid gewekt. Bovendien roepen herinneringen aan haar ouders en hun relatie zoveel vragen en emoties op, dat ze uiteindelijk besluit om hem ten minste één keer te gaan bezoeken. Daarna raakt Anna in een heftige tweestrijd of ze de man wel of niet in haar leven moet toelaten. Net als zij haar twijfels lijkt te hebben overwonnen, wacht Anna nog een onaangename verrassing.Persstemmen over Hemelse berichten:'Het onderwerp van de roman is moeilijk, toch schrijft Margriet Kousen er over alsof ze het aan den lijve ondervonden heeft.' Metro'Margriet Kousen excelleert in bijna alles!' Limburgs Dagblad'Ik heb genoten van Hemelse berichten.' Karin de Groot, KRO Radio'Margriet Kousen heeft een diep inzicht in familierelaties. Hemelse berichten is vooral een diep menselijk verhaal met goede karakter- en sfeertekeningen.' Nederlandse Bibliotheek DienstLees ook de tweetalige uitgave Vader met daarin de Heerlense vertaling, Vadder. Dit verhaal is een fraaie prelude van Margriet Kousen op haar roman Hemelse berichten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margriet Kousen
Uitgever
B for Books B.V.
ISBN
9789085162506
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
188

Beschrijving

Een paar weken na de dood van haar moeder krijgt de veertigjarige Anna een postume brief van haar grootmoeder Lena, waaruit duidelijk wordt dat Anna's vader niet haar werkelijke vader is. Dit bericht zet Anna's leven op z'n kop.
Een zoektocht naar haar echte vader blijkt overbodig: hij is degene die ervoor gezorgd heeft dat Anna de brief ontving.
Anna valt ten prooi aan vertwijfeling; eigenlijk wil ze niets weten van deze man, maar toch is haar nieuwsgierigheid gewekt. Bovendien roepen herinneringen aan haar ouders en hun relatie zoveel vragen en emoties op, dat ze uiteindelijk besluit om hem ten minste één keer te gaan bezoeken. Daarna raakt Anna in een heftige tweestrijd of ze de man wel of niet in haar leven moet toelaten. Net als zij haar twijfels lijkt te hebben overwonnen, wacht Anna nog een onaangename verrassing.

Persstemmen over Hemelse berichten:

'Het onderwerp van de roman is moeilijk, toch schrijft Margriet Kousen er over alsof ze het aan den lijve ondervonden heeft.' Metro

'Margriet Kousen excelleert in bijna alles!' Limburgs Dagblad

'Ik heb genoten van Hemelse berichten.' Karin de Groot, KRO Radio

'Margriet Kousen heeft een diep inzicht in familierelaties. Hemelse berichten is vooral een diep menselijk verhaal met goede karakter- en sfeertekeningen.' Nederlandse Bibliotheek Dienst

Lees ook de tweetalige uitgave Vader met daarin de Heerlense vertaling, Vadder. Dit verhaal is een fraaie prelude van Margriet Kousen op haar roman Hemelse berichten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margriet Kousen
Uitgever
B for Books B.V.
ISBN
9789085162506
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
188

Pak mee!