Herenboer - grote letter uitgave

literaire thriller

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lupko Ellen

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Nederland is een extreme partij aan de macht gekomen. De grenzen zijn dicht, het land verloedert, het gaat economisch ronduit slecht. Moslimjongeren worden gevangengezet op een buitengaats gelegen passagiersschip. Ludde Menkema heeft zich intussen getrouwd en wel teruggetrokken op de voorvaderlijke boerderij in de buurt van de Waddenkust.Als ook een verwant van Ludde naar het gevangenisschip wordt getransporteerd, kan hij niet langer stil blijven zitten. In de inmiddels van Lupko Ellen bekende verteltrant volgen de gebeurtenissen elkaar in rap tempo op, buitelen ze over elkaar heen en kun je als lezer het boek niet meer wegleggen.Lupko Ellen (1953) publiceerde eerder Moddergraf en Wraaktocht.De pers over Wraaktocht:'Lupko Ellen is een groot schrijver' (NRC Handelsblad)'De beste Nederlandse thriller van dit jaar' (Bloedstollend)'Geweldige thriller (...) In een zeer aangenaam lezende schrijfstijl weet de schrijver de lezer onmiddellijk zo te boeien dat het bijna onmogelijk is het boek weg te leggen'(Vrij Nederland)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lupko Ellen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010582
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
496

Beschrijving

In Nederland is een extreme partij aan de macht gekomen. De grenzen zijn dicht, het land verloedert, het gaat economisch ronduit slecht. Moslimjongeren worden gevangengezet op een buitengaats gelegen passagiersschip. Ludde Menkema heeft zich intussen getrouwd en wel teruggetrokken op de voorvaderlijke boerderij in de buurt van de Waddenkust.
Als ook een verwant van Ludde naar het gevangenisschip wordt getransporteerd, kan hij niet langer stil blijven zitten. In de inmiddels van Lupko Ellen bekende verteltrant volgen de gebeurtenissen elkaar in rap tempo op, buitelen ze over elkaar heen en kun je als lezer het boek niet meer wegleggen.
Lupko Ellen (1953) publiceerde eerder Moddergraf en Wraaktocht.
De pers over Wraaktocht:
'Lupko Ellen is een groot schrijver' (NRC Handelsblad)
'De beste Nederlandse thriller van dit jaar' (Bloedstollend)
'Geweldige thriller (...) In een zeer aangenaam lezende schrijfstijl weet de schrijver de lezer onmiddellijk zo te boeien dat het bijna onmogelijk is het boek weg te leggen'
(Vrij Nederland)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lupko Ellen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010582
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
496

Pak mee!