Het aapje dat geluk pakt (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Arnon Grunberg

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In zijn paspoort staat: Jean Baptist Warnke. Een naam waarmee je eigenlijk alleen diplomaat kunt worden. Zo werd hij tweede man op de ambassade in Lima, Peru. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Maar de grens tussen overspel en overwerk is onduidelijk, vooral voor een diplomaat. 'Alles gaat om gewild zijn en alle pijn begint waar het gewild zijn ophoudt. Waar je niet meer gewild bent, maar te veel.' Het aapje dat geluk pakt is het relaas van een man die tot de ontdekking komt dat zijn leven op een vergissing berust. Een man die op een receptie had moeten verschijnen en niet is komen opdagen. Een verhaal over de liefde als romantisch ideaal en de uiterste consequenties ervan, over de winstmarges van de burgeroorlog, en over de ontoereikendheid van de menselijke corruptie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arnon Grunberg
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038896441
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
638 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
65

Beschrijving

In zijn paspoort staat: Jean Baptist Warnke. Een naam waarmee je eigenlijk alleen diplomaat kunt worden. Zo werd hij tweede man op de ambassade in Lima, Peru. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Maar de grens tussen overspel en overwerk is onduidelijk, vooral voor een diplomaat. 'Alles gaat om gewild zijn en alle pijn begint waar het gewild zijn ophoudt. Waar je niet meer gewild bent, maar te veel.'
Het aapje dat geluk pakt is het relaas van een man die tot de ontdekking komt dat zijn leven op een vergissing berust. Een man die op een receptie had moeten verschijnen en niet is komen opdagen. Een verhaal over de liefde als romantisch ideaal en de uiterste consequenties ervan, over de winstmarges van de burgeroorlog, en over de ontoereikendheid van de menselijke corruptie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arnon Grunberg
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038896441
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
638 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
65