Het Alice-netwerk

Prijs € 26,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Kate Quinn

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Londen, 1947. Charlotte 'Charlie' St. Clair is ongetrouwd en zwanger. Haar moeder neemt haar mee naar Europa om dit 'probleempje' te verhelpen. In plaats van haar zwangerschap te laten beëindigen zoals de bedoeling was, besluit ze haar nicht Rose te gaan zoeken, die tijdens de oorlog in het door nazi's bezette Frankrijk is verdwenen. De enige die zou kunnen weten waar ze is, is de mysterieuze Eve Gardiner. Maar Eve, die tijdens de Eerste Wereldoorlog als spion deel uitmaakte van het Alice-netwerk, heeft zo haar eigen geheimen. Wat haar drijft is woede en de wil de man te vinden die haar, en de andere vrouwen van het netwerk, destijds zo meedogenloosheeft verraden.In Het Alice-netwerk komen de levens van twee sterke vrouwen bij elkaar door gebeurtenissen tijdens de Eerste Wereldoorlog in een spannend en meeslepend verhaal over moed, opoffering en verlossing.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kate Quinn
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402700831
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Beschrijving

Londen, 1947. Charlotte 'Charlie' St. Clair is ongetrouwd en zwanger. Haar moeder neemt haar mee naar Europa om dit 'probleempje' te verhelpen. In plaats van haar zwangerschap te laten beëindigen zoals de bedoeling was, besluit ze haar nicht Rose te gaan zoeken, die tijdens de oorlog in het door nazi's bezette Frankrijk is verdwenen. De enige die zou kunnen weten waar ze is, is de mysterieuze Eve Gardiner. Maar Eve, die tijdens de Eerste Wereldoorlog als spion deel uitmaakte van het Alice-netwerk, heeft zo haar eigen geheimen. Wat haar drijft is woede en de wil de man te vinden die haar, en de andere vrouwen van het netwerk, destijds zo meedogenloos
heeft verraden.

In Het Alice-netwerk komen de levens van twee sterke vrouwen bij elkaar door gebeurtenissen tijdens de Eerste Wereldoorlog in een spannend en meeslepend verhaal over moed, opoffering en verlossing.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kate Quinn
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402700831
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Pak mee!