Het Bernini Mysterie (e-Book)

€ 12,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Dan Brown

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van de auteur van DE DA VINCI CODE, INFERNO en HET VERLOREN SYMBOOL Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een vermoorde wetenschapper te duiden. Langdon ziet een verband met de Illuminati, de machtigste terreurbeweging uit de geschiedenis. Dan blijkt er een tijdbom in het Vaticaan verborgen te zijn, net nu de kerkleiders een nieuwe paus kiezen. Robert Langdon onderneemt een race tegen de klok. Hij volgt een eeuwenoud spoor door Rome, langs crypten, catacomben en verlaten kerken. De wereldberoemde Dan Brown is de zoon van een wiskundige en een muzikante. Hij is getrouwd met de kunsthistorica en schilderes Blythe. Voor hij fulltimeschrijver werd, was hij jarenlang docent Engels. `Een spannend en intrigerend leesavontuur. NRC Handelsblad `Verweeft geschiedenis en culturele lessen zonder de actie af te remmen. Raad niet wat er zal gebeuren. Je zit ernaast. Telkens weer. Bookreporter `De combinatie van romantiek, religie, wetenschap, moord, mystiek, architectuur en actie maken deze thriller zeer de moeite waard. Italië.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dan Brown
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024562336
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
1624045 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Beschrijving

Van de auteur van DE DA VINCI CODE, INFERNO en HET VERLOREN SYMBOOL

Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een vermoorde wetenschapper te duiden. Langdon ziet een verband met de Illuminati, de machtigste terreurbeweging uit de geschiedenis.

Dan blijkt er een tijdbom in het Vaticaan verborgen te zijn, net nu de kerkleiders een nieuwe paus kiezen. Robert Langdon onderneemt een race tegen de klok. Hij volgt een eeuwenoud spoor door Rome, langs crypten, catacomben en verlaten kerken.

De wereldberoemde Dan Brown is de zoon van een wiskundige en een muzikante. Hij is getrouwd met de kunsthistorica en schilderes Blythe. Voor hij fulltimeschrijver werd, was hij jarenlang docent Engels.

`Een spannend en intrigerend leesavontuur.
NRC Handelsblad

`Verweeft geschiedenis en culturele lessen zonder de actie af te remmen. Raad niet wat er zal gebeuren. Je zit ernaast. Telkens weer.
Bookreporter

`De combinatie van romantiek, religie, wetenschap, moord, mystiek, architectuur en actie maken deze thriller zeer de moeite waard.
Italië.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dan Brown
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024562336
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
1624045 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464