Het boek van Thoth Magische wandtapijt 2

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Henry H. Neff

Hardback | Januari 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Duistere machten bundelen hun krachten om de macht te verwerven over het Boek van Thoth, een verborgen geschrift waarmee het weefsel van het bestaan zelf geschapen of vernietigd kan worden. Onder de hoede en leiding van Cooper, de dodelijkste van Rowans agenten, beginnen Max McDaniels en David Menlo aan een zoektocht naar het Boek van Thoth. Het moet uit handen blijven van de demon Astaroth, die anders zijn geheimen met gruwelijke gevolgen zou ontrafelen. Nu Astaroth na eeuwen van gevangenschap weer vrij is, is de wereld buiten de poorten van Rowan toch al vijandig: schimmige wezens krassen aan ramen, sluimerende rivaliteit wordt nieuw leven ingeblazen, en de ene regering na de andere komt ten val. Ver van huis, gevangen achter vijandelijke linies, trekken Max en zijn medestanders Europa door, dalen af in de legendarische Frankfurter Werkplaats, banen zich onverschrokken een weg door de warrige uithoeken van het Zwarte Woud, en verdwijnen achter de sluiers van onze wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henry H. Neff
Uitgever
Moon
ISBN
9789048801145
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
477

Beschrijving

Duistere machten bundelen hun krachten om de macht te verwerven over het Boek van Thoth, een verborgen geschrift waarmee het weefsel van het bestaan zelf geschapen of vernietigd kan worden.

Onder de hoede en leiding van Cooper, de dodelijkste van Rowans agenten, beginnen Max McDaniels en David Menlo aan een zoektocht naar het Boek van Thoth. Het moet uit handen blijven van de demon Astaroth, die anders zijn geheimen met gruwelijke gevolgen zou ontrafelen. Nu Astaroth na eeuwen van gevangenschap weer vrij is, is de wereld buiten de poorten van Rowan toch al vijandig: schimmige wezens krassen aan ramen, sluimerende rivaliteit wordt nieuw leven ingeblazen, en de ene regering na de andere komt ten val.

Ver van huis, gevangen achter vijandelijke linies, trekken Max en zijn medestanders Europa door, dalen af in de legendarische Frankfurter Werkplaats, banen zich onverschrokken een weg door de warrige uithoeken van het Zwarte Woud, en verdwijnen achter de sluiers van onze wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henry H. Neff
Uitgever
Moon
ISBN
9789048801145
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
477

Pak mee!