Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

J.B. Morrison

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor fans van 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween' van Jonas Jonasson en 'Pogingen iets van het leven te maken' van Hendrik Groen is er nu 'Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar' van J.B. Morrison. Frank Derrick is 81 jaar en hij is op straat aangereden, op zijn verjaardag nog wel. Sinds de dood van zijn vrouw woont hij alleen en was het al genoeg uitdaging om zijn dagen te vullen. Maar nu hij, met zijn arm in het gips, ook nog eens niks kán, sleept de tijd zich voort. Aan zijn uitdrukkingsloze kat Bill heeft hij weinig, en zijn verzameling dvd’s heeft hij wel gezien. Maar dan komt Kelly, van de thuiszorg, zijn leven binnen. Hoewel hij haar eerst probeert af te schrikken, raakt Frank al snel op haar gesteld, want zij herinnert hem eraan dat het leven buitengewoon kan zijn, hoe oud je ook bent. Eenzelfde soort boek als 'De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry' maar minder sentimenteel en moralistisch en met meer humor’ – lezersreactie (vijf sterren)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.B. Morrison
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026136368
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
619893 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Voor fans van 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween' van Jonas Jonasson en 'Pogingen iets van het leven te maken' van Hendrik Groen is er nu 'Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar' van J.B. Morrison.

Frank Derrick is 81 jaar en hij is op straat aangereden, op zijn verjaardag nog wel. Sinds de dood van zijn vrouw woont hij alleen en was het al genoeg uitdaging om zijn dagen te vullen. Maar nu hij, met zijn arm in het gips, ook nog eens niks kán, sleept de tijd zich voort. Aan zijn uitdrukkingsloze kat Bill heeft hij weinig, en zijn verzameling dvd’s heeft hij wel gezien. Maar dan komt Kelly, van de thuiszorg, zijn leven binnen. Hoewel hij haar eerst probeert af te schrikken, raakt Frank al snel op haar gesteld, want zij herinnert hem eraan dat het leven buitengewoon kan zijn, hoe oud je ook bent. Eenzelfde soort boek als 'De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry' maar minder sentimenteel en moralistisch en met meer humor’ – lezersreactie (vijf sterren)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.B. Morrison
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026136368
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
619893 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224