Het einde van de affaire

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Graham Greene

Hardback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog begint schrijver Maurice Bendrix een affaire met de getrouwde Sarah Miles. De minnaars vinden bij elkaar afleiding van de dagelijkse sleur en de spanningen van de oorlog.Maar wanneer een bom op zijn huis valt, verbreekt Sarah onverwachts de relatie met Maurice. Maurice ziet - gek van verdriet en woede - maar één verklaring: Sarah heeft een ander. Zijn jaloezie groeit en hij schakelt zelfs eendetective in om de waarheid te achterhalen. De waarheid blijkt echter heel anders dan hij dacht.Het einde van de affaire is een schitterend liefdesverhaal van het gevecht van twee geliefden om elkaar te krijgen, en de strijd daarna om elkaar weer los te laten.Onvergetelijk liefdesdrama in oorlogstijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Graham Greene
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401602068
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog begint schrijver Maurice Bendrix een affaire met de getrouwde Sarah Miles. De minnaars vinden bij elkaar afleiding van de dagelijkse sleur en de spanningen van de oorlog.
Maar wanneer een bom op zijn huis valt, verbreekt Sarah onverwachts de relatie met Maurice. Maurice ziet - gek van verdriet en woede - maar één verklaring: Sarah heeft een ander. Zijn jaloezie groeit en hij schakelt zelfs een
detective in om de waarheid te achterhalen. De waarheid blijkt echter heel anders dan hij dacht.
Het einde van de affaire is een schitterend liefdesverhaal van het gevecht van twee geliefden om elkaar te krijgen, en de strijd daarna om elkaar weer los te laten.

Onvergetelijk liefdesdrama in oorlogstijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Graham Greene
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401602068
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!