Het fijne van vlees

Prijs € 59,95

Uitverkocht

J. Lagrouw

Hardback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

het fijne vanVlees...en recepten van Nederlands beste chefsVan het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant.De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete vleesgerechten prijs. Jonnie Boer vertelt onder meer over Lamshals met zwezerik, nier en tong, Lucas Rive geeft het recept van Bokkedoorns’ befaamde Steak tartaar en Hans van Wolde geeft recepten van drie bereidingen van het Livar-varken. En zo dus nog veel meer...Het fijne van vlees combineert de heerlijkste gerechten met verhalen over het zuiverste vlees, van runderen uit Schotland tot Spaanse varkens. Al dit vlees is geselecteerd door Eijmert Teekens van Chateaubriand, die dit prachtige vlees aan talloze Nederlandse toprestaurants levert.Het fijne van vlees is geschreven door culinair journalist Jan Lagrouw. Fotograaf Kees Hageman heeft naast alle culinaire fotografie ook de restaurants en de dieren fantastisch in beeld gebracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Lagrouw
Uitgever
Inmerc
ISBN
9789066117358
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

het fijne van
Vlees
...en recepten van Nederlands beste chefs
Van het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant.
De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete vleesgerechten prijs. Jonnie Boer vertelt onder meer over Lamshals met zwezerik, nier en tong, Lucas Rive geeft het recept van Bokkedoorns’ befaamde Steak tartaar en Hans van Wolde geeft recepten van drie bereidingen van het Livar-varken. En zo dus nog veel meer...
Het fijne van vlees combineert de heerlijkste gerechten met verhalen over het zuiverste vlees, van runderen uit Schotland tot Spaanse varkens. Al dit vlees is geselecteerd door Eijmert Teekens van Chateaubriand, die dit prachtige vlees aan talloze Nederlandse toprestaurants levert.
Het fijne van vlees is geschreven door culinair journalist Jan Lagrouw. Fotograaf Kees Hageman heeft naast alle culinaire fotografie ook de restaurants en de dieren fantastisch in beeld gebracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Lagrouw
Uitgever
Inmerc
ISBN
9789066117358
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Pak mee!